Marcel Joosten nieuwe directeur FrietHoes


Foto bij: FriesHoes

Benoeming - Marcel Joosten wordt de nieuwe algemeen directeur van FrietHoes. Joosten werkte de afgelopen 10 jaar als CMO van snackproducent Van Geloven met merken als De Bourgondiër, Van Dobben en Mora.

Joosten wil zijn ervaring inzetten voor verdere groei in retail en horeca voor het nog ‘jonge en sociale bedrijf’, zo laat hij weten. “Het team van Friethoes heeft ontzettend veel bereikt. Hun verse friet wordt verkocht op honderden festivals en events, in meer dan 500 restaurants en binnenkort ook in de supermarkt. En dat begon 11 jaar geleden met een eenvoudige frietwinkel in Haarlem. Een uit de hand geëscaleerde jongensboek zoals ze het hier zelf zeggen" aldus Joosten.

De oprichters Sebastiaan Hoes en Victor Van Veelen blijven in het bedrijf actief: "Door het aanhaken van Marcel kunnen wij meer tijd vrij maken om aan het bedrijf te werken in plaats van enkel in het bedrijf. We hebben echt nog 1 miljoen toffe verse ideeën die de boel nog verder kunnen versnellen en waarmee we onze missie meer kunnen laten leven. Vet veel zin in".

Bron: FrietHoes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Van Geloven opent nieuwe fabriekshal in Maastricht

Industrie – Snackfabrikant Van Geloven opent vandaag in Maastricht een nieuwe fabriekshal om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals internationale fastfoodketens.

Lees bericht

Van Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht

Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.

Lees berichtVan Geloven gaat fors investeren in uitbreiden vega-assortiment

Interview – De kans is groot dat rond 2025 de helft van de omzet van snackfabrikant Van Geloven vegetarische producten betreft. De afzet ontwikkelt zich voorspoedig, met name door de groeiende groep flexitariërs. CEO Jan Aaltzen Linde gaat de komende jaren daarom fors investeren in het uitbreiden van het vega-assortiment, want met vegetarische producten is nog een wereld te winnen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid