Marley Spoon komt met budget-maaltijdbox Dinnerly


Maaltijdboxen - Marley Spoon, de internationale aanbieder van maaltijdboxen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar budgetvriendelijke maaltijdbox Dinnerly. Dinnerly wordt met prijzen vanaf €2,95 per portie de meest betaalbare maaltijdbox op de Nederlandse markt.

De recepten uit de budget-maaltijdbox bestaan uit slechts 6 ingrediënten, die snel en gemakkelijk zijn te verwerken tot een maaltijd. "We hebben tijdens de pandemie een toename van de vraag naar Marley Spoon maaltijdboxen gezien", zegt de CEO Europa, Ebony Morczinek. "Corona heeft echter ook een dramatische impact gehad op de financiën van veel huishoudens. Daarom introduceren we onze budgetvriendelijke maaltijdbox Dinnerly."

Klanten van Dinnerly kunnen kiezen tussen een box voor 2 of 4 personen, en ontvangen 3 tot 5 recepten per week. Dinnerly bezorgt verse ingrediënten verpakt in de juiste hoeveelheden met bijbehorende digitale recepten. De prijs voor porties zijn vanaf €2,95 (excl. bezorgkosten).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNieuwe maaltijdbox Green Chef voor verschillende levensstijlen

Maaltijdbox - Nederland krijgt een nieuwe maaltijdbox, namelijk Green Chef. Een maaltijdbox die volledig is samengesteld door diëtisten om de gebruikers te ondersteunen in een bewust en gezond eetpatroon. Green Chef is sinds 2018 onderdeel van de HelloFresh Group en is actief de VS, het VK en Nederland.

Lees bericht
Ekomenu start samenwerking met LikeMeat

Samenwerking – De biologische maaltijdbox aanbieder Ekomenu start een samenwerking met het plantaardige voedingsmerk LikeMeat, omdat steeds meer mensen kiezen voor het minderen in eten van dierlijke producten.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid