Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA


Meer inspiratie op INTERNORGA in Hamburger / Foto bij: INTERNORGA

Vakbeurzen – De  INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Claudia Johannsen, divisiemanager bij Hamburg Messe und Congress GmbH: "Of het nu gaat om klassieke restaurants, snelle service, bars, coffeeshops, cafés of bakkerijen met snacks, de INTERNORGA is de ontmoetingsplaats en trendincubator voor de gehele foodservice- en horecamarkt. De grote beursruimte 'Food & Beverages' opent een unieke verscheidenheid aan nieuwe producthighlights voor bezoekers. Hier kun je de F&B-trends van morgen ontdekken."

In 2023 zullen verschillende zalen op het terrein van Hamburg Messe und Congress gewijd zijn aan culinaire hoogstandjes. In het 'Food and Beverages'- gedeelte van de beurs bekende nationale en internationale bedrijven zoals Dallmayr, EDEKA Foodservice en Unilever. Maar ook Vandemoortele en Wolf Butterback uit het bakkerij- en zoetwarensegment zullen hun nieuwe producten presenteren. De Newcomers’ Area biedt ruimte aan zo’n 20 F&B start-ups.

Verder veel aanbieders op het gebied van vegetarische en veganistische gerechten, net als aanbieders van gemaksproducten.  Ook voor meer klassieke gerechten als hamburgers, pizza en pasta zijn volgens de beursorganisator verrassende nieuwe smaakervaringen te ontdekken. De bakkerij- en zoetwarenhandel tonen op de beurs hun grote verscheidenheid aan snacks: van wraps tot focaccia en van ciabatta tot Flammkuchen. Ook een grote variëteit aan frisdrankaanbieders en koffiebranders zijn terug te vinden op de beursvloer, met verfrissende koffiecocktails of een kleurrijke specialiteitencappuccino met matcha of rode biet .

De INTERNORGA

INTERNORGA is de toonaangevende internationale vakbeurs voor hotels, restaurants, bakkerijen en zoetwaren. De beurs vindt jaarlijks plaats op het terrein van Hamburg Messe und Congress. De beurs kent naast een breed aanbod foodleveranciers op het gebied van eten en drinken, ook een programma met internationale conferenties en innovatieve branchewedstrijden.

Bron: INTERNORGA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel

Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.

Lees bericht

Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid