Nederlandse Horecaprijzen van start met 2 extra juryprijzen


Verkiezing – De nieuwe editie van de Nederlandse Horecaprijzen is van start gegaan. Bij de verkiezing zijn er 3 categorieën terug van weg geweest; Hotel van het Jaar, Strandpaviljoen van het Jaar en Foodtruck van het Jaar. Ook zijn er bij deze editie 2 nieuwe Vakjury Awards bijgekomen, namelijk ‘Best Plant-Based Company’ en Social Employer - Sociaal bedrijf.

@FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen. Bij deze editie kunnen horecaondernemers zich inschrijven voor acht categorieën. In deze categorieën kunnen de bedrijven ook publiekstitels winnen op provinciaal en landelijk niveau. Uiteraard kan er in deze categorieën ook worden meegestreden voor de landelijke Vakjury Awards.

Uniek aan deze verkiezing blijft dat er in ieder gemeente van Nederland titels te winnen zijn voor horecagelegenheden die vallen binnen deze 5 categorieën;

•             Restaurant van het Jaar

•             Café van het Jaar

•             Cafetaria van het Jaar

•             Koffiezaak van het Jaar

•             Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Een titel winnen in je eigen gemeente is de manier om te laten zien dat horecamedewerkers bij jullie moeten komen werken en kan positieve aandacht en nieuwe gasten opleveren. Meld je daarom nu gratis aan voor de verkiezing.

Waardevolle titel voor elke horecagelegenheid

Gasten die stemmen kunnen cijfers geven voor criteria als gastvrijheid, ambiance en prijs/kwaliteitverhouding. De titel winnen in je gemeente is zeer waardevol voor de horecagelegenheden omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren.

Vakjury Awards uitgebreid

De Nederlandse Horeca Prijzen groeit jaar na jaar. Voor alle hier boven genoemde categorieën zijn er Vakjury Awards. Bij deze editie zijn er nog 2 nieuwe Vakjury Awards. Namelijk “Best Plant-Based Company” en Social Employer - Sociaal bedrijf. De uitgebreide omschrijving van deze 2 nieuwe awards is te vinden op https://www.horecaprijzen.nl/vakjury.

Award Festival in het FIGI Theater

Winnaars mogen hun titels straks gratis en voor niets voeren. Daarnaast is het gaaf om met het hele team het Award Festival te bezoeken in het FIGI Theater. Dat wordt een spectaculair event, met onder meer;

•             Ontvangst van jullie gepersonaliseerde award

•             Fotomoment met de Award en jullie Team

•             Uitreiking van de Vakjury Awards

•             Welkomstcocktail

•             Groot feest met de DJ's van Radio 538

Zelfde organisatie als de Shopping Awards

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Zij organiseren de verkiezing in samenwerking met partners zoals @FoodClicks. Vote Company is specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Shopping Awards.

Bron: Horecaprijzen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!

Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Lees bericht


Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht

Aanmelden Nederlandse Horecaprijzen gestart

Verkiezing – De jaarlijkse verkiezingen voor de Nederlandse Horecaprijzen is weer van start gegaan. De prijzen kunnen de aantrekkingskracht van de horecabedrijven op personeel vergroten en zorgen lokaal en regionaal voor extra publiciteit. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de prijzen.

Lees bericht

Zoektocht naar de leukste koffiezaak van Nederland

Verkiezing - Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de...

Lees bericht‘Verkiezing als magneet voor goede horecamedewerkers’

Verkiezing - De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar binnen de horeca. Het winnen van een titel bij de Nederlandse Horeca Prijzen kan dan als een magneet werken voor goede ervaren horecamedewerkers. Inmiddels is de stemfase bij deze verkiezing gestart. Maar aanmelden kan nog steeds.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid