Nominatie Parel van het Jaar Awards 2020 van start


Op de foto de zeven Parels van 2019: Rowan Lammers van Foodmaster Heerhugowaard, Sandra Looren de Jong van Verhage Capelle in Capelle aan de IJssel, Emma Bakker van De Smaak van Klaas Vaak in Hardinxveld Giessendam, Priscilla de Maat van Verhage in Dordrecht, Lieke Janssen van Restaria Horst in Horst, Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden en Marcel Stoots van De Markies in Wijchen

Verkiezing - Vakvereniging ProFri is gestart met de nominatieronde van de award Parel van het Jaar. Ondernemers met frituurspeciaalzaken kunnen medewerkers die zich op een bijzondere wijze hebben onderscheiden tot 1 november aanstaande aanmelden.

ProFri reikt sinds 2013 de awards uit aan medewerkers die een stapje extra zetten als dat nodig is, os medewerkers die een bedrijf draaiende houden als de ondernemer kampt met persoonlijke tegenslag. De prijs is bedoeld voor medewerkers van frituurspeciaalzaken die het verdienen; meerdere medewerkers kunnen de award dan ook verdienen.

Voordracht

Ondernemers die vinden dat een medewerker in aanmerking komt voor de Parel van het Jaar Award, kunnen zelf een voordracht doen. Ook collega’s, klanten/gasten en leveranciers van frituurbedrijven worden uitgenodigd om excellente medewerkers voor te dragen die naar hun mening wel eens een schouderklopje mogen krijgen.

Bekendmaking

Als de coronasituatie het toelaat, overhandigt ProFri alle winnaars op maandag 11 januari 2021 in Amsterdam de award. Tijdens dit evenement zal ook de nieuwe editie worden gepresenteerd van de Nationale Smulgids, de gids met cafetaria’s, snackbars en frituren die een omweg waard zijn. Normaliter zijn beide evenementen gecombineerd met de ledenvergadering van ProFri, maar die vindt echter dit jaar op maandag 28 september plaats in aangepaste vorm.

Inschrijven voor de Parel van het Jaar 2020 kan tot uiterlijk 1 november 2020 op www.parelvanhetjaar.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht



ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht



Cafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid

Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid