Nominatie Parel van het Jaar Awards 2020 van start


Op de foto de zeven Parels van 2019: Rowan Lammers van Foodmaster Heerhugowaard, Sandra Looren de Jong van Verhage Capelle in Capelle aan de IJssel, Emma Bakker van De Smaak van Klaas Vaak in Hardinxveld Giessendam, Priscilla de Maat van Verhage in Dordrecht, Lieke Janssen van Restaria Horst in Horst, Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden en Marcel Stoots van De Markies in Wijchen

Verkiezing - Vakvereniging ProFri is gestart met de nominatieronde van de award Parel van het Jaar. Ondernemers met frituurspeciaalzaken kunnen medewerkers die zich op een bijzondere wijze hebben onderscheiden tot 1 november aanstaande aanmelden.

ProFri reikt sinds 2013 de awards uit aan medewerkers die een stapje extra zetten als dat nodig is, os medewerkers die een bedrijf draaiende houden als de ondernemer kampt met persoonlijke tegenslag. De prijs is bedoeld voor medewerkers van frituurspeciaalzaken die het verdienen; meerdere medewerkers kunnen de award dan ook verdienen.

Voordracht

Ondernemers die vinden dat een medewerker in aanmerking komt voor de Parel van het Jaar Award, kunnen zelf een voordracht doen. Ook collega’s, klanten/gasten en leveranciers van frituurbedrijven worden uitgenodigd om excellente medewerkers voor te dragen die naar hun mening wel eens een schouderklopje mogen krijgen.

Bekendmaking

Als de coronasituatie het toelaat, overhandigt ProFri alle winnaars op maandag 11 januari 2021 in Amsterdam de award. Tijdens dit evenement zal ook de nieuwe editie worden gepresenteerd van de Nationale Smulgids, de gids met cafetaria’s, snackbars en frituren die een omweg waard zijn. Normaliter zijn beide evenementen gecombineerd met de ledenvergadering van ProFri, maar die vindt echter dit jaar op maandag 28 september plaats in aangepaste vorm.

Inschrijven voor de Parel van het Jaar 2020 kan tot uiterlijk 1 november 2020 op www.parelvanhetjaar.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ProFri wil inspraak zakelijke gebruikers bij bezorgplatforms

Belangenvereniging - Vakvereniging ProFri vindt dat het platforms van bezorgmaaltijden in Europa verplicht moet worden een inspraakorgaan in te stellen van zakelijke gebruikers zoals frituurbedrijven en restaurants.  De belangenvereniging heeft dat laten weten in een inspraaknota die naar de Europese Commissie is gestuurd.

Lees bericht


NVWA maakt inspecties voortaan openbaar

Inspectie - De inspectiesresultaten van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) zijn vanaf 1 september openbaar. De resultaten worden vanaf die datum met naam en toenaam van de horecabedrijven expliciet genoemd binnen twee weken nadat de keuring heeft plaatsgevonden.

Lees bericht


Corona kost frituurzaken 182 miljoen omzet

Analyse - De coronacrisis heeft de frituurspeciaalzaken van Nederland tot en met juni ongeveer 182 miljoen euro aan omzet gekost ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar. Tijdens de corona-lockdown van half maart tot en met mei bedroeg het omzetverlies 45,3 procent. In de versoepelingsmaand juni was dit bijna 20 procent ten opzichte van juni 2019. Dit blijkt uit een groot corona-onderzoek van vakvereniging...

Lees berichtProFri wil overgangstermijn verbod 15-jarige maaltijdbezorgers

Politiek – ProFri, de belangenvereniging voor professionele frituurders, verzoekt staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een overgangstermijn in te stellen voor bezorgers van 15 jaar. Gisteren werd bekend gemaakt dat het frituurspeciaalzaken, bezorgrestaurants en andere maaltijdbezorgers vanaf 1 juli niet langer is toegestaan medewerkers jonger dan 16 jaar in te zetten voor commerciële maaltijdbezorging.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid