Nominatie Parel van het Jaar Awards 2020 van start


Op de foto de zeven Parels van 2019: Rowan Lammers van Foodmaster Heerhugowaard, Sandra Looren de Jong van Verhage Capelle in Capelle aan de IJssel, Emma Bakker van De Smaak van Klaas Vaak in Hardinxveld Giessendam, Priscilla de Maat van Verhage in Dordrecht, Lieke Janssen van Restaria Horst in Horst, Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden en Marcel Stoots van De Markies in Wijchen

Verkiezing - Vakvereniging ProFri is gestart met de nominatieronde van de award Parel van het Jaar. Ondernemers met frituurspeciaalzaken kunnen medewerkers die zich op een bijzondere wijze hebben onderscheiden tot 1 november aanstaande aanmelden.

ProFri reikt sinds 2013 de awards uit aan medewerkers die een stapje extra zetten als dat nodig is, os medewerkers die een bedrijf draaiende houden als de ondernemer kampt met persoonlijke tegenslag. De prijs is bedoeld voor medewerkers van frituurspeciaalzaken die het verdienen; meerdere medewerkers kunnen de award dan ook verdienen.

Voordracht

Ondernemers die vinden dat een medewerker in aanmerking komt voor de Parel van het Jaar Award, kunnen zelf een voordracht doen. Ook collega’s, klanten/gasten en leveranciers van frituurbedrijven worden uitgenodigd om excellente medewerkers voor te dragen die naar hun mening wel eens een schouderklopje mogen krijgen.

Bekendmaking

Als de coronasituatie het toelaat, overhandigt ProFri alle winnaars op maandag 11 januari 2021 in Amsterdam de award. Tijdens dit evenement zal ook de nieuwe editie worden gepresenteerd van de Nationale Smulgids, de gids met cafetaria’s, snackbars en frituren die een omweg waard zijn. Normaliter zijn beide evenementen gecombineerd met de ledenvergadering van ProFri, maar die vindt echter dit jaar op maandag 28 september plaats in aangepaste vorm.

Inschrijven voor de Parel van het Jaar 2020 kan tot uiterlijk 1 november 2020 op www.parelvanhetjaar.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht

ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees berichtFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid