Nominatie Parel van het Jaar Awards 2020 van start


Op de foto de zeven Parels van 2019: Rowan Lammers van Foodmaster Heerhugowaard, Sandra Looren de Jong van Verhage Capelle in Capelle aan de IJssel, Emma Bakker van De Smaak van Klaas Vaak in Hardinxveld Giessendam, Priscilla de Maat van Verhage in Dordrecht, Lieke Janssen van Restaria Horst in Horst, Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden en Marcel Stoots van De Markies in Wijchen

Verkiezing - Vakvereniging ProFri is gestart met de nominatieronde van de award Parel van het Jaar. Ondernemers met frituurspeciaalzaken kunnen medewerkers die zich op een bijzondere wijze hebben onderscheiden tot 1 november aanstaande aanmelden.

ProFri reikt sinds 2013 de awards uit aan medewerkers die een stapje extra zetten als dat nodig is, os medewerkers die een bedrijf draaiende houden als de ondernemer kampt met persoonlijke tegenslag. De prijs is bedoeld voor medewerkers van frituurspeciaalzaken die het verdienen; meerdere medewerkers kunnen de award dan ook verdienen.

Voordracht

Ondernemers die vinden dat een medewerker in aanmerking komt voor de Parel van het Jaar Award, kunnen zelf een voordracht doen. Ook collega’s, klanten/gasten en leveranciers van frituurbedrijven worden uitgenodigd om excellente medewerkers voor te dragen die naar hun mening wel eens een schouderklopje mogen krijgen.

Bekendmaking

Als de coronasituatie het toelaat, overhandigt ProFri alle winnaars op maandag 11 januari 2021 in Amsterdam de award. Tijdens dit evenement zal ook de nieuwe editie worden gepresenteerd van de Nationale Smulgids, de gids met cafetaria’s, snackbars en frituren die een omweg waard zijn. Normaliter zijn beide evenementen gecombineerd met de ledenvergadering van ProFri, maar die vindt echter dit jaar op maandag 28 september plaats in aangepaste vorm.

Inschrijven voor de Parel van het Jaar 2020 kan tot uiterlijk 1 november 2020 op www.parelvanhetjaar.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDennis van Asselt nieuwe directeur Frituurcentrum

Benoeming - Dennis van Asselt (42) is de nieuwe directeur van het Nederlands Frituurcentrum (Frituurcentrum). Van Asselt gaat aan de slag om het kennis- en innovatieplatform voor friturend Nederland verder de toekomst in te brengen. Ook gaat hij een rol spelen bij zaken die het Frituurcentrum uitvoert in opdracht van ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders.

Lees bericht

Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht

Délifrance Vlissingen integreert Kwalitaria voor take away & delivery

Formulenieuws  – Wie trek heeft in een burger, snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria namelijk geïntegreerd in de broodjeszaak. Door beide formats te combineren hoopt eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz een breder publiek aan te spreken.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid