'Ouwe Taart' appeltaart voortaan bij StationsHuiskamers NS


Het eenpersoons appeltaartje van 'Ouwe Taart' is nu ook verkrijgbaar bij Shell-stations met bakery

Stationswinkel – Bij de StationsHuiskamers van de NS liggen voortaan de appeltaartjes van ‘Ouwe Taart’. Van deze taartjes gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

De stichting richt zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer uitkomen. Door frequente ontmoetingen te organiseren worden deze ouderen uit hun isolement worden gehaald. Die ontmoetingen worden betaald door de verkoop van de appeltaartjes.

Ansichtkaart

Royal Smilde produceert het eenpersoons appeltaartje, dat inmiddels verkocht wordt bij horecazaken en evenementen in de Rai. De StationsHuiskamers van de NS hebben zich nu ook aangemeld als verkooppunt voor ‘Ouwe Taart’, met uitzondering van de locaties Rotterdam, Den Haag en Arnhem. Ook liggen er in de StationsHuiskamer vanaf dan ansichtkaartjes om een oudere (opa, oma, buurvrouw, kennis of vriend) uit te nodigen samen een taartje te komen eten bij StationsHuiskamer. Deze kaartjes worden door de NS op de post gedaan.

Bron: NS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid