Plaza de Stoete uit Lisse uitgeroepen tot ‘Plaza van het jaar 2015’
Fastservice - Plaza de Stoete uit Lisse is tijdens de jaarlijkse Plazadag in de Kookfabriek in Amsterdam uitgeroepen tot ‘Plaza van het jaar 2015’. Plaza de Stoete wordt gerund door Don en zijn zussen Melissa, Carola en Sanne Versluis die enkele jaren geleden de zaak van hun ouders overnamen. Plaza de Stoete is recent volledig verbouwd, gemoderniseerd en uitgebreid met een moderne brasserie en een professionele bezorgservice. Deze gebeurt vanuit een eigen bezorgkeuken als aparte outlet van het bedrijf. Plaza de Stoete heeft gekozen voor milieubewust en energiearm werken en maakt momenteel de overstap naar een aanbod van veel biologische en verantwoorde producten vanuit het Sligro-assortiment. Hierin hebben met name de salades met quinoa en parelgort een prominente plek in de vitrine gekregen. Geen cash In de nieuwe Plaza de Stoete is gekozen voor een digitale menupresentatie van De Digitale. Ook is er binnenkort geen cash geld meer aanwezig door het ‘cikam easy cash mini’ systeem die rechtstreeks aan de kassa wordt gekoppeld. In dit systeem stopt de klant cash geld in het apparaat en krijgt vanuit het apparaat ook weer wisselgeld terug. De verbouwing en modernisering van de vestiging heeft Plaza de Stoete een forse omzetplus opgeleverd. Bron: @FoodClicks
Fastservice - Plaza de Stoete uit Lisse is tijdens de jaarlijkse Plazadag in de Kookfabriek in Amsterdam uitgeroepen tot ‘Plaza van het jaar 2015’. Plaza de Stoete wordt gerund door Don en zijn zussen Melissa, Carola en Sanne Versluis die enkele jaren geleden de zaak van hun ouders overnamen. Plaza de Stoete is recent volledig verbouwd, gemoderniseerd en uitgebreid met een moderne brasserie en een professionele bezorgservice. Deze gebeurt vanuit een eigen bezorgkeuken als aparte outlet van het bedrijf. Plaza de Stoete heeft gekozen voor milieubewust en energiearm werken en maakt momenteel de overstap naar een aanbod van veel biologische en verantwoorde producten vanuit het Sligro-assortiment. Hierin hebben met name de salades met quinoa en parelgort een prominente plek in de vitrine gekregen. Geen cash In de nieuwe Plaza de Stoete is gekozen voor een digitale menupresentatie van De Digitale. Ook is er binnenkort geen cash geld meer aanwezig door het ‘cikam easy cash mini’ systeem die rechtstreeks aan de kassa wordt gekoppeld. In dit systeem stopt de klant cash geld in het apparaat en krijgt vanuit het apparaat ook weer wisselgeld terug. De verbouwing en modernisering van de vestiging heeft Plaza de Stoete een forse omzetplus opgeleverd. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels
Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.
Lees berichtCafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024
Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...
Lees berichtBram Ladage schept 24.000 gratis frietjes weg op Valentijnsdag
Formulenieuws – Cafetariabedrijf Bram Ladage vierde Valentijnsdag dit jaar met het gratis weggeven van een ‘Brammetje’. Afgelopen woensdag werden op die manier maar liefst 24.000 klanten blij gemaakt met een gratis 'frietje met'.
Lees berichtCafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid
Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.
Lees berichtInnovatie Infraroodfrituren nu klaar voor uitrol
Achtergrond - Friet en snacks bakken in een infraroodfrituur is niet alleen goedkoper vanwege de hoge gasprijzen, maar is door beter warmtespreiding ook efficiënter in het bakken en daarmee beter voor het rendement van de ondernemer. Na een jaar doorontwikkeling is de infraroodfrituur, nu klaar voor verdere uitrol.
Lees berichtAandeel online orders in november groeit naar bijna 30%
Analyse - Waar gemiddeld over het jaar de online omzet voor cafetaria’s op 26% ligt, zien we nu dat in november dit aandeel afgerond al de 30% aantikt. Dit percentage is hoger dan november 2022 waar het percentage voor online omzet op 27,6% lag.
Lees bericht