QL Hotels gaat samenwerken met Xandrion


V.l.n.r: Yvonne Vloet, Commercieel Manager Xandrion; Mathilde van der Weerd, Managing Director QL Hotels & Restaurants en Rutger van Londen, Commercieel Directeur Xandrion

Inkoop - QL Hotels & Restaurants gaat een exclusieve samenwerking aan met Xandrion. De inkooporganisatie uit Ede ondersteunt en begeleidt hospitality & leisure ondernemers bij het inkoopproces. De gezamenlijke inkoopfunctie voor aangesloten QL Hotels wordt hiermee verder geprofessionaliseerd en uitgebreid.

De uitbreiding van de inkoop met Xandrion volgt op een succesvolle pilot met drie uiteenlopen QL-Hotels. Doel was deze hotels goed te faciliteren op het gebied van inkoop. Bij QL Hotels zijn verschillende onafhankelijke en authentieke kwaliteitshotels in Europa aangesloten. Xandrion biedt, naast een uitgebreid contractenaanbod en (prijs)afspraken, ook een branded online inkoopportal waar alle individuele hotels inzage hebben in hun actuele inkoopcijfers. Mathilde van der Weerd, Managing Director QL Hotels & Restaurants: “We starten onze samenwerking met een inkoopanalyse op maat per hotel, waarna de eerste besparingen direct gerealiseerd kunnen worden”. Rutger van Londen, Commercieel Directeur Xandrion over de samenwerking: “Wij kijken uit naar de samenwerking met QL Hotels. Een unieke collectie van hotels die zeer goed binnen ons exclusieve inkoopnetwerk past. Ik ben ervan overtuigd dat wij ook deze ondernemers kunnen laten profiteren van onze kennis en aanbod op het gebied van inkoopsamenwerking”..

Lokale producten

Inkooporganisatie Xandrion was reeds bekend bij een aantal aangesloten QL Hotels waaronder Hotel de Sterrenberg in Otterlo. Liset Bom, directeur van Hotel de Sterrenberg: ” Het allerfijnste vind ik dat het organiseren van inkoop afspraken minder moeite kost, waardoor ik meer tijd kan besteden aan onze medewerkers en gasten. Daarbij is het ook heel fijn om gewoon de vrijheid te hebben om te kiezen voor eigen lokale producten zodat we dit onze gasten kunnen laten ervaren.”

EHM Group nam eind 2019 QL Hotels over, stelde Sander Allegro en later Mathilde van der Weerd aan en gaf zo de collectie een nieuwe impuls. Met het nieuwe team wil QL meer zijn dan alleen een website en een gids met een visie die stoelt op vier value drivers: Media, Sales & Marketing, Community en Benefits.

Bron: Xandrion/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Van Tol Convenience Food en Xandrion

Samenwerking - Van Tol Convenience Food, conveniencespecialist op het gebied van ei, Italiaanse brood-en pizzaproducten, gaat samenwerken met Xandrion in Ede. Deelnemers aan de inkooporganisatie Xandrion kunnen vanaf 1 januari 2024 besparen op de producten van Van Tol Convenience Food.

Lees bericht


Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht





Compass Group Nederland erkend als Top Employer 2020

Certificering - Compass Group is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bedrijven en organisaties tot deze groep stellen door vooruitstrevend HR-beleid medewerkers centraal en besteden veel aandacht aan de werkomgeving van medewerkers.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid