Rozey opent tweede vega(n) restaurant in Delft


Restaurant - Vega(n) restaurant Rozey opent een tweede locatie. Na een vestiging in Rotterdam, komt er nu een tweede vestiging in Delft.

De Delftenaren kunnen hier onbeperkt een van de 55 verschillende veggie en vegan gerechtjes eten voor een vaste prijs. De nieuwe locatie van Rozey is gevestigd in een oude kegelbaan op de Zocherweg, naast het Agnetapark. Het historische pand biedt ruimte aan circa 110 gasten binnen en nog eens 40 in de binnentuin.

Franchise

Het stylish dining concept komt uit de koker van foodstylist Roos Rutjes. Voor de zaak in Delft zijn ze een samenwerking aangegaan met franchisenemers Natascha en Robert Pol. Beiden zijn ervaren horecaondernemers. Bij Rozey in Delft is 75 procent van de kaart vegan en 25 procent vega. Populaire gerechten op de kaart zijn de Rozey mini burger met ‘cheddar’, steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen, de crispy sushirol met sojasaus en oesterzwammen ‘Peking Style’ in een Chinees pannenkoekje. Genoeg om van te watertanden.

Duurzame leveranciers

De bedenkers van Rozey hebben als uitgangpunt dat zowel ingrediënten en producten als leveranciers zo min mogelijk belastend zijn voor mens, dier en planeet. Daardoor werken ze nu met de biologische koffiebonen van Smit & Dorlas, groenten en fruit van het Hollandse bedrijf Van Gelder, thee van Pukka, havermelk van Oatly, BOS icetea, biologisch bier van Brouwerij De Leckere en de planten van Ogreen. Op de wijnkaart staan de natuurwijnen van Terra Vites.

Bron: Rozey/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFree From Food Expo 2021 in Amsterdamse Rai

Beurzen - Op 23 en 24 november a.s. vindt de Free From Food Expo plaats in de RAI in Amsterdam. Deze achtste Europese vakbeurs biedt een uitgebreid programma in een zich razendsnel ontwikkelende markt over Vrij Van, Vega(n), Plantaardig en Gezonde, Bewuste voedingstrends voor retail- en foodservicebedrijven.

Lees bericht


Dr Oetker komt met de ‘The Good Baker Pizza’

Introductie – Dr Oetker komt met drie nieuwe pizzavarianten onder de naam The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker, twee vegetarisch en één veganistisch. De pizza’s zijn belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en hebben een Nutri-Score A of B.

Lees bericht


Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid