Ruud Plu nieuwe bestuurder Intrakoop
Benoeming - Ruud Plu (55) wordt per 1 september de nieuwe bestuurder van Intrakoop. Plu volgt de huidige bestuurder Frank Kaptein (66) op, die met pensioen gaat. Op dit moment is Plu nog partner bij het onderzoeks- en adviesbureau Significant. Tot het einde van het jaar zal hij beide functies ook blijven combineren, om zijn huidige werkzaamheden te kunnen afronden. Plu heeft bij het adviesbureau opdrachten gedaan op het gebied van (inkoop)verbeterprogramma’s en geadviseerd in samenwerking tussen organisaties en leveranciersmarkten. Ook in de zorg. Daarnaast brengt hij kennis mee van inkoop en grote projecten. Frank Kaptein neemt na ruim 12 jaar afscheid als directeur/bestuurder van Intrakoop en gaat met pensioen. Intrakoop telt momenteel 60 medewerkers, heeft meer dan 500 leden en een bemiddelde omzet van ruim €800 miljoen. Bron: @FoodClicks Benoeming - Ruud Plu (55) wordt per 1 september de nieuwe bestuurder van Intrakoop. Plu volgt de huidige bestuurder Frank Kaptein (66) op, die met pensioen gaat. Op dit moment is Plu nog partner bij het onderzoeks- en adviesbureau Significant. Tot het einde van het jaar zal hij beide functies ook blijven combineren, om zijn huidige werkzaamheden te kunnen afronden. Plu heeft bij het adviesbureau opdrachten gedaan op het gebied van (inkoop)verbeterprogramma’s en geadviseerd in samenwerking tussen organisaties en leveranciersmarkten. Ook in de zorg. Daarnaast brengt hij kennis mee van inkoop en grote projecten. Frank Kaptein neemt na ruim 12 jaar afscheid als directeur/bestuurder van Intrakoop en gaat met pensioen. Intrakoop telt momenteel 60 medewerkers, heeft meer dan 500 leden en een bemiddelde omzet van ruim €800 miljoen. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten
Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.
Lees berichtNieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg
Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.
Lees berichtMartini Ziekenhuis volledig over op gezonde voeding
Zorg – Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland is het Martini Ziekenhuis in Groningen vanaf juni volledig overgestapt op gezonde voeding. Het gezonde aanbod is niet alleen gericht op patiënten, maar ook op het bezoek en de eigen medewerkers.
Lees berichtNieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg
Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.
Lees berichtToekomstProef zet in op leiderschap bij verduurzamen voeding in de zorg
Zorg - In een bomvolle zaal van de Koninklijk Visio in Huizen vond op donderdag 23 maart de aftrap van ToekomstProef plaats. Dit is een initiatief van St. Eten+Welzijn en een aantal strategische partners om het eten en drinken in zorginstellingen niet alleen beter te maken, maar ook meetbaar duurzamer.
Lees berichtHuuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform
Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.
Lees bericht