Ruud Plu nieuwe bestuurder Intrakoop


Benoeming - Ruud Plu (55) wordt per 1 september de nieuwe bestuurder van Intrakoop. Plu volgt de huidige bestuurder Frank Kaptein (66) op, die met pensioen gaat. Op dit moment is Plu nog partner bij het onderzoeks- en adviesbureau Significant. Tot het einde van het jaar zal hij beide functies ook blijven combineren, om zijn huidige werkzaamheden te kunnen afronden. Plu heeft bij het adviesbureau opdrachten gedaan op het gebied van (inkoop)verbeterprogramma’s en geadviseerd in samenwerking tussen organisaties en leveranciersmarkten. Ook in de zorg. Daarnaast brengt hij kennis mee van inkoop en grote projecten. Frank Kaptein neemt na ruim 12 jaar afscheid als directeur/bestuurder van Intrakoop en gaat met pensioen. Intrakoop telt momenteel 60 medewerkers, heeft meer dan 500 leden en een bemiddelde omzet van ruim €800 miljoen. Bron: @FoodClicks Benoeming - Ruud Plu (55) wordt per 1 september de nieuwe bestuurder van Intrakoop. Plu volgt de huidige bestuurder Frank Kaptein (66) op, die met pensioen gaat. Op dit moment is Plu nog partner bij het onderzoeks- en adviesbureau Significant. Tot het einde van het jaar zal hij beide functies ook blijven combineren, om zijn huidige werkzaamheden te kunnen afronden. Plu heeft bij het adviesbureau opdrachten gedaan op het gebied van (inkoop)verbeterprogramma’s en geadviseerd in samenwerking tussen organisaties en leveranciersmarkten. Ook in de zorg. Daarnaast brengt hij kennis mee van inkoop en grote projecten. Frank Kaptein neemt na ruim 12 jaar afscheid als directeur/bestuurder van Intrakoop en gaat met pensioen. Intrakoop telt momenteel 60 medewerkers, heeft meer dan 500 leden en een bemiddelde omzet van ruim €800 miljoen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: intrakoop zorg

Gerelateerd nieuws

The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht


Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht


Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht



Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid