Samenwerking Jacobs Douwe Egberts en TopParken


Topparken en Jacobs Douwe Egberts gaan samenwerken

Samenwerking - Jacobs Douwe Egberts Professional en de vakantieparken van TopParken zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions.

Alle vakantiewoningen van TopParken zijn de afgelopen weken voorzien van een Douwe Egberts koffiemachine. Daarmee zijn er meerdere huishoudelijke apparaten vervangen door één apparaat voor het zetten van koffie en het koken van water. ‘Douwe Egberts en Pickwick zijn A-merken met kwalitatief hoogstaande producten en een vertrouwde historie’, aldus Frank Bolderman, operationeel manager bij TopParken. ‘Momenten van samenkomen en samenzijn staan centraal binnen JDE Professional. Dit is geheel in lijn met onze kernwaarden’.

Bron: JDE/@FoodClicks

 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
ABN AMRO verwacht dit jaar herstel vrijetijdseconomie

Leisure – De vrijetijdseconomie heeft een ongekend zwaar jaar achter de rug, maar vanaf de tweede helft van dit jaar treedt herstel op. Die verwachting noteert ABN AMRO in Sectorprognose Leisure 2021/2022. Maar zo waarschuwt de bank, het herstel verloopt moeizaam.

Lees bericht
Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid