Smullers introduceert ‘Frietje Huwelijk’


Ron Simson eet samen met zijn vriendin een Patatje Huwelijk

Formulenieuws – Smullers heeft deze maand het Frietje Huwelijk geïntroduceerd. Met het frietje voor twee personen, en uiteraard een saus naar wens voor een ieder, haakt de snackformule van het station op een ludieke manier in op Valentijnsdag.

Het idee voor het frietje huwelijk komt van creatief ondernemer Ron Simpson van de Avocado Show. In zijn eerder dit jaar uitgebrachte boek All-in vertelt hij het ontmoetingsverhaal van zijn ouders. Het verhaal beschrijft  de eerste 48 uur waarin zijn ouders elkaar voor het eerst zagen, verliefd werden en waarop uiteindelijk zijn vader een huwelijksaanzoek deed. In dit supersnelle liefdesverhaal is ook te lezen hoe het pasverliefde stel een frietje huwelijk verzint én weet te bestellen bij een lokale snackbar. Ron Simpson daarover: “Wat is er nou leuker dan een frietje samen delen? Met ieder zijn eigen saus! Zo kun je delen en toch niet delen tegelijk. Het patatje huwelijk snapt hoe je liefde in stand houdt.”

Patatje Oorlog

Het verhaal maakte Roger Bloem, marketeer van Smullers, gelijk enthousiast. Ook omdat het qua benaming in zijn ogen dezelfde potentie heeft ‘te blijven hangen’ als een Patatje Oorlog. Bloem hoopt dan ook dat het Patatje Huwelijk langer in het assortiment bij Smullers blijft dan de februarimaand en dat het frietje ook door andere snackzaken wordt opgepakt.

Voucher

Speciaal voor de introductie van het Patatje Huwelijk bij Smullers is er een actie opgezet met de bestelling van het boek All-in. Bij aankoop van het boek krijgt de aanvrager een voucher voor een gratis Frietje Huwelijk bij Smullers. Zonder voucher is het Frietje Huwelijk bij alle locaties van de snackformule verkrijgbaar voor €4,50.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Klimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS

Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht


Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid