Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort


Drie dagen lang verzorgde Vermaat in tien lounges het eten en drinken van zo'n 11.000 gasten per dag / Foto bij: Floris Heuer

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Het feest is voor herhaling vatbaar en Vermaat verheugt zich al op volgend jaar. Want de Dutch Grand Prix in Zandvoort was in alle opzichten een overweldigend succes: sportief, organisatorisch én culinair. Daarover was iedereen het eens. Vermaat is als horecapartij dan ook trots om daaraan hun steentje bij te hebben kunnen dragen met gevarieerde eten en drinken.

Samenwerken

Zowel voor de organisatie van de Dutch GP en de F1-teams, alsook voor Vermaat was de Grand Prix een logistiek meesterstuk, waarvan de voorbereidingen ruim een jaar geleden al begonnen. Zo laat het bedrijf weten.  Maar liefst 450 medewerkers verdeeld over tien lounges verzorgden de gasten tijdens de drie dagen met een breed aanbod. Vermaat werkte tijdens het evenement samen met onder andere The Avocado Show, het Frites Atelier, STACH, Big Green Egg chef Michèl Lambermon en de eigen sterrenchef Joris Bijdendijk. Het event kende ook nog een persoonlijk extraatje; voor de  jarige dochter van F1-coureur Sebastian Vettel verzorgde Vermaat een regenboogtaart.

Bron: Vermaat/@FoodClicks

Frites Atelier
The Avocado Show
Foto's: Floris Heuer

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht

SIAL Paris komt met nieuwe digitale catalogus

Vakbeurzen – SIAL Paris, internationale vakbeurs die van 15 tot en met 19 oktober wordt gehouden,  komt met een nieuwe digitale catalogus. Op de CXMP marktplaats treft de gebruiker een overzicht aan van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn.

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees berichtJoin Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid