Vissers Energy opent Hot Sandwiches & More by Delimore


Het nieuwe shopconcept van Vissers Energy is meer gericht op jongeren

Petrol – Geen Moments & More, maar Hot Sandwiches & More. Dat is de naam van het nieuwe shopconcept van Vissers Energy Group in Nijmegen. Een modern shopconcept dat zich meer richt op een jongere doelgroep.

Het tankstation Esso Vissers Nijmegen Delimore in het centrum van Nijmegen onderging recent een ware metamorfose. Het oude Delimore-concept op deze locatie dat was afgeleid van het eerdere Délifrance-concept is omgebouwd naar een opvallende eigentijdse shopuitstraling. Niet alleen past de shop qua look & feel beter bij een stadslocatie, ook het assortiment sluit beter aan op de jongere stadsklant.

Hot sandwiches

Het assortiment kent en een smal assortiment koude broodjes, aangevuld met een nieuw assortiment hot sandwiches en panini’s, die snel en vers op bestelling van de klant bereid worden. Ook het koekenassortiment is meer toegespitst op de jonge bezoeker. Met dit nieuwe concept verwacht Vissers Energy Group nóg meer een bestemming te worden voor de jongeren die dagelijks in grote getalen voorbij komen aan deze stadslocatie.

By Delimore

Om ook de bestaande klanten de behouden is aan de naam Hot Sandwiches & More de vertrouwde naam Delimore toegevoegd als powered by Delimore. Vissers Enegry Group rolt langs de snelweg op steeds meer plaatsen het eigen Moments & More-shopconcept uit.

Bron: @FoodClicks

De locatie ligt in het centrum van Nijmegen
Hot Sandwiches & More, powered by Delimore

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht


Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

GemaQ bundelt krachten met Menuez-platform

Petrol – Coöperatieve retail-inkooporganisatie GemaQ heeft per juni 2023 alle gepersonaliseerde, standaard communicatie- en marketingmiddelen bij Menuez International ondergebracht. De samenwerking moet de meer dan 200 petrol- en retailondernemers bij GemaQ ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en de verkoop van het assortiment.

Lees bericht

Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees berichtMoments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat

Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid