Vissers Energy opent Hot Sandwiches & More by Delimore


Het nieuwe shopconcept van Vissers Energy is meer gericht op jongeren

Petrol – Geen Moments & More, maar Hot Sandwiches & More. Dat is de naam van het nieuwe shopconcept van Vissers Energy Group in Nijmegen. Een modern shopconcept dat zich meer richt op een jongere doelgroep.

Het tankstation Esso Vissers Nijmegen Delimore in het centrum van Nijmegen onderging recent een ware metamorfose. Het oude Delimore-concept op deze locatie dat was afgeleid van het eerdere Délifrance-concept is omgebouwd naar een opvallende eigentijdse shopuitstraling. Niet alleen past de shop qua look & feel beter bij een stadslocatie, ook het assortiment sluit beter aan op de jongere stadsklant.

Hot sandwiches

Het assortiment kent en een smal assortiment koude broodjes, aangevuld met een nieuw assortiment hot sandwiches en panini’s, die snel en vers op bestelling van de klant bereid worden. Ook het koekenassortiment is meer toegespitst op de jonge bezoeker. Met dit nieuwe concept verwacht Vissers Energy Group nóg meer een bestemming te worden voor de jongeren die dagelijks in grote getalen voorbij komen aan deze stadslocatie.

By Delimore

Om ook de bestaande klanten de behouden is aan de naam Hot Sandwiches & More de vertrouwde naam Delimore toegevoegd als powered by Delimore. Vissers Enegry Group rolt langs de snelweg op steeds meer plaatsen het eigen Moments & More-shopconcept uit.

Bron: @FoodClicks

De locatie ligt in het centrum van Nijmegen
Hot Sandwiches & More, powered by Delimore

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht


De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht


SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht


Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht

De Splinter en Sligro gaan samen petrolconcepten ontwikkelen

Petrol - Na een uitvoerig tenderproces heeft inkooporganisatie SWO de Splinter uiteindelijk gekozen voor samenwerking met Sligro. Daarmee wordt de samenwerking met de groothandel voortgezet. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk nieuwe concepten ontwikkelen. De eerste is er al: een koffieconcept in verschillende variaties.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid