VOCC heeft corona-protocol voor getroffen leden


Beijk catering, een van de VOCC-leden

Cateraars - De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) heeft met haar leden een protocol gedeeld voor de gevolgen van het coronavirus. Volgens de vereniging zijn als gevolg van de coronamaatregelen diverse leden rechtsreeks getroffen.

Het feit dat alle grote evenementen zijn geannuleerd en dat ook organisatoren van kleinere evenementen overgaan tot annuleren maakt het noodzakelijk dat cateraars eigen maatregelen moeten treffen.

Het VOCC-bestuur heeft aan facily LAW de opdracht gegeven de leden te helpen met het zoeken van oplossingen, waaronder hulp bij het aanvragen van Werktijdverkorting (WTV). Volgens facily LAW is het door de enorme bulk aan aanvragen die het gevolg zijn van het coronavirus zaak hier snel mee te starten. (Zie ook de link op de VOCC- website: https://lnkd.in/gsGrHqj)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality

Catering  - Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een cao voor de catering en de inflight-medewerkers met ruimte voor hospitality voor de komende twee jaar. De nieuwe cao heeft de ingangsdatum van 1 april 2022.

Lees berichtUWV: ‘Tijd dringt voor definitieve berekening 2e periode NOW

NOW-regeling - Met nog een maand tot de deadline moet 53,3% van de werkgevers in de horeca en catering branche de definitieve berekening voor de tweede periode NOW nog aanvragen. Als werkgevers de definitieve berekening niet tijdig aanvragen, kan dat leiden tot een terugvordering van het complete voorschot. UWV gaat horecaondernemer daar deze maand nadrukkelijk op wijzen door extra communicatiemiddelen in...

Lees berichtSupermarkten zien omzet ook in 2021 toenemen

Supermarkt – In 2021 hebben de Nederlandse supermarkten €44.6 miljard omzet gedraaid. Dit is weliswaar een lichte daling van -0.2%, echter door de extra 53e week in 2020, had 2021 één week minder. Gecorrigeerd voor deze extra week zou de groei +1.7% zijn geweest.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid