YB wordt de nieuwe merknaam voor Yoghurt Barn


Formulenieuws - Yoghurt Barn verandert haar naam en logo naar YB. De opkomst van plantaardige producten en de wens nieuwe markten en landen te betreden liggen aan de naamswijziging ten grondslag.

Bij de start van Yoghurt Barn wilden de oprichters Wouter en Esther Staal hun gasten inspireren met biologische zuivel in hun “Barns”. Het doel was om gezond eten toegankelijk te maken met biologische zuivel als de standaard. Nu de plantaardige ontwikkelingen in de markt elkaar zo snel opvolgen, vinden zij het noodzakelijk om de ambitie flink aan te scherpen. Wouter Staal: “We nemen de geschiedenis mee en slaan een nieuw hoofdstuk open. Eén waarin we stevige ambities hebben met onze visie om de planet’s favourite healthy pleasure te zijn en blijven. In Nederland en erbuiten, in de horeca en in andere kanalen. Want in de afgelopen  jaren zijn we zoveel meer geworden dan alleen maar yoghurt.”

Volgens Staal laat het bedrijf met YB zien waar de herkomst ligt, maar wordt tevens de weg vrijgemaakt voor internationale uitbreiding, met een plantaardige focus en groei in nieuwe kanalen. “Alles wat we nieuw doen is 100% plantaardig, terwijl we onze huidige 13 Barns zo snel mogelijk omzetten zodra de producten het qua smaak en beleving toestaan. En als het er niet is, dan ontwikkelen we het zelf, “ aldus Staal. “We zijn ervan overtuigd dat deze rebranding past bij de aangescherpte positionering van vorig jaar en de groeipotentie versterkt.”

Bron: YB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid