East57 is winkel, wijnbar en restaurant

Horeca - De combinatie restaurant en afhaalmogelijkheid doet zich steeds vaker voor en is zelfs al een soort standaard onderdeel van veel kleinschalige restaurantconcepten. Maar ook andere combinaties zie je steeds vaker terug in de horeca. Het kersverse Amsterdamse concept East57 combineert koffiebar, delicatessenwinkel, restaurant en wijnbar. East57 is vandaag geopend aan de Eerste Ringdijkstraat in Amsterdam-Oost. In de koffiebar is een goede kop koffie verkrijgbaar en diverse grab & go...

Lees bericht

Martin Huurneman wint sloganwedstrijd Bonduelle

Industrie - ‘Met Bonduelle maak ik de lekkerste salades in een handomdraai. Zie het resultaat, dat is fraai!’ Met deze slagzin wint kok Martin Huurneman van Landhotel & Restaurant de Greune Weide een Big Green Egg-barbeque. Martin Huurneman, sinds 8 jaar patron cuisinier van het landhotel, wist volgens de jury als geen ander te verwoorden waarom hij werkt met de producten van de groentespecialist. Volgens de kok kan hij dankzij het gevarieerde...

Lees bericht

McDonald’s zet ijskoffie op de kaart

Fastservice - De nieuwste toevoeging aan het menu van McDonald’s is de Iced Frappé. De ijskoffie is er in twee smaakvarianten: Koffie Mokka en Koffie Caramel en kost €2,45. McDonald’s is kritisch en selectief bij de introductie van nieuwe producten. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn daarbij erg belangrijk, maar ook of het mogelijk is een product in heel Nederland aan te bieden. Het is namelijk niet één restaurant die de...

Lees bericht


Nieuwe bedrijfsopleiding MVO voor MKB bij HAS Hogeschool

Opleiding – De Has Hogeschool start een nieuwe bedrijfsopleiding op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor kwaliteitsmanagers in de voedingsmiddelenindustrie. De cursus start in januari 2015 en is ontwikkeld in samenwerking met N&S Quality Consultants. ‘MVO in Food’, zoals de cursus heet, is een basiscursus voor kwaliteitsmanagers die kennis willen maken met MVO en het doel hebben er praktisch mee aan de slag te gaan. De cursus richt zich...

Lees bericht

Sligro opent haar duurzaamste distributiecentrum

Groothandel - Sligro opent zaterdag 6 september haar meest duurzame distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. Het hypermoderne en duurzame gebouw betreft een bezorgservicegroothandel en is gebouwd op ‘Bedrijvenpark Oudeland 2’. Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice: “De uitstekende ontsluiting naar de A12, A13, A20 en strategische ligging in de zuidvleugel van de Randstad hebben ons doen besluiten om de Sligro Bezorgservicegroothandel voor onze klanten in de regio Den Haag – Rotterdam - Gouda hier te...

Lees bericht

De Buurtboer wil kennisniveau over voeding onder werkend Nederland verhogen

Catering – De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches, en Bluebelle Foodcoaching, een adviesblog over gezonde voeding, willen samen de kennis over voeding gaan verhogen. Nieuwe klanten van De Buurtboer krijgen daarom een gratis workshop aangeboden die de kennis over voeding tijdens het werk, maar ook voor thuis moet vergroten. De Buurtboer is leverancier van bedrijfslunch-abonnementen en voorziet bedrijven jaarlijks van meer dan 500.000 lunches. De producten van de Buurtboer onderscheiden zich in kwaliteit...

Lees bericht

Paviljoens organiseren eerste landelijke Kinderstranddag

Strandpaviljoens - De strandpaviljoenhouders langs de kust en in het binnenland nodigen op zondag 7 september alle kinderen van Nederland uit om te komen spelen en te sporten op het strand. De scholen zijn weer begonnen en om nog even aan de vakantie vast te houden organiseert Strand Nederland de Kinderstranddag bij verschillende strandpaviljoens langs de Nederlandse kust en bij de binnenlandse stranden. De ambassadeur van de Kinderstranddag is mevrouw Helene...

Lees bericht

Aantal calorieën bij Coca Cola-dranken in tien jaar met 9% verminderd

Industrie – Tussen 2000 en 2010 heeft Coca Cola het gemiddelde aantal calorieën in hun frisdranken met 9% weten te verlagen. Ook op andere terreinen, zoals CO2-uitstoot en gebruik van grondstoffen wist het bedrijf aanzienlijke resultaten te boeken. Dit blijkt uit het gezamenlijke duurzaamheidsverslag 2014 van Coca-Cola Enterprises Nederland en Coca-Cola Nederland (onderdeel van The Coca-Cola Company). Beide bedrijven zijn actief als het gaat om het bevorderen van een gezonde leefstijl bij klanten...

Lees bericht

Bram Ladage maakt video over eigen patat

Fastservice - Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan hoeveel er bij komt kijken voordat jouw patat, patat is? Die vraag zet Bram Ladage centraal in een nieuwe commercial die het verhaal vertelt van het Rotterdamse cafetariabedrijf. Het verhaal van Bram is al sinds 1967 onveranderd. Iedere dag worden verse aardappelen  met de hand gesneden. Begin 2014 is Bram begonnen om zijn verhaal beter te vertellen. Na zoveel jaar bleek...

Lees bericht

Hutten genomineerd voor HR Proffie

Catering - Hutten is een van de vijf bedrijven die dit jaar in de race zijn voor de HR Proffie. De HR Proffie is de vakprijs voor het bedrijf met het beste HR beleid van Nederland. Scania, Hero en Pon sleepten de prijs de afgelopen drie jaar in de wacht. Deze maand bezoekt de jury de vijf genomineerden om te spreken met een vertegenwoordiging uit HR, de ondernemingsraad en het...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid