Bakkerij Schreuder Top Bakker van het jaar 2022


Top Bakker van het Jaar Schreuder wordt gehuldigd

Verkiezing - Bakkerij Schreuder uit Uddel is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2022. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn van afgelopen dinsdag. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Schreuder haalde de hoogste score op alle onderdelen.

Elk jaar organiseert Top Bakkers een bijeenkomst voor alle aangesloten ambachtelijke bakkers met als doel elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen naar de toekomst te kijken. Dit jaar stond het Bakkersfestijn in het teken van ‘de kracht van het ambacht’ en ‘de kracht van samen’. De bijeenkomst werd gehouden bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Op de dag presentaties en proeverijen. Ook was er een trendmarkt om dieper in te gaan op nieuwe concepten en relevante trends.

Om Top Bakker van het jaar te worden wordt de bakkerij beoordeeld op onder andere de productkwaliteit, etiket en productinformatie, certificeringen en klanttevredenheid. Winnaar Bakkerij Schreuder is een familiebedrijf dat sinds 1894 bestaat. Tegenwoordig staan Kor en Marjanne Schreuder aan het roer van het bedrijf en runnen zij naast de bakkerij nog vijf eigen winkels. Tweede werd Bakkerij Pot uit Barendrecht en derde werd Bakkerij van Doorn uit Schijndel.

Top Bakkers is een coöperatieve organisatie voor ambachtelijke bakkers met een netwerk van 60 lokale ambachtelijke bakkers.

Bron: Top Bakkers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Top Bakkers verder als groep binnen de coöperatie

Coöperatie - Top Bakkers laat weten dat zij volgende stappen zet om alle aangesloten bakkerijen lid te maken van de Top Bakkers coöperatie. Daarmee worden de bakkerijen ook mede-eigenaar van het bedrijf. Daarnaast gaan de bedrijven die onderdeel zijn van de Top Bakkers groep meer samenwerken om gezamenlijk oplossingen te bieden voor de klanten.

Lees bericht


Bakkerij Koenen Top Bakker van het jaar 2024

Verkiezing - Bakkerij Koenen uit Westervoort is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2024. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Koenen heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen.

Lees bericht


Bakkerij ‘t Kraayennest Top Bakker van het jaar 2023

Verkiezing - Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2023. Dit werd woensdag bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij ‘t Kraayennest heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het...

Lees berichtBakkersinitiatief circulair brood trekt volop media-aandacht

Duurzaamheid – Het circulaire brood van drie bakkers was al twee maal genomineerd voor de Innovatieprijs van de Horecava, maar afgelopen dagen was het ook nog eens volop in het nieuws. Top Bakkers, een groep van 60 zelfstandige bakkers, heeft zich immers aangesloten bij het initiatief. Afgelopen dagen besteedde het NOS Journaal er aandacht aan, Radio 1, RTLZ en Editie NL. Voedselverspilling is...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid