Cateraar Lokaal.nl wil vooral producten ‘met een verhaal’ leveren


Catering - Lokaal.nl exploiteert bedrijfsrestaurants waar lokale ondernemers bij betrokken worden. Ondernemers kunnen op die manier hun producten uit de regio ‘met een verhaal’ leveren voor ontbijt, lunch, tussendoortje, borrel en/of maaltijden.

Mede-eigenaar Alex Bontenbal van Lokaal.nl: “Het is echt fantastisch om het verhaal achter de producten en de lokale ondernemers te horen. Zij hebben zoveel ambacht, passie, enthousiasme en ondernemerschap en dat brengen wij graag naar de gasten.”

Met een klein, flexibel en ondernemend team opereert Lokaal.nl vanuit het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Onderdeel van het team en mede compagnons zijn Daan van Veen (operationeel en data analist) en Haik van Veen (marketeer, ontwerper en storyteller). Door de korte lijnen kan er daardoor direct ingespeeld worden op de behoefte van de consument.

Lokaal.nl is ontstaan vanuit de dromen en ideeën van Alex Bontenbal. Hij heeft 9 jaar geleden samen met een compagnon Catering Lokaal opgezet voor de eventcatering.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMarkies opent sociaal grand café FAIR’S bij ROC van Twente

Catering - Onderwijscateraar Markies Catering en ROC van Twente openen morgen het nieuwe horecaconcept FAIR’s. Het grand café geeft invulling aan Social Return On Investment (SROI) en moet een plek zijn waar participatiemedewerkers re-integreren en waar studenten, docenten en gasten van buiten ROC samenkomen.

Lees bericht

Kapteijn: ‘Statiegeldregeling past bij duurzaamheidstrategie Vrumona’

Interview - De statiegeldregeling voor de kleine plasticflesjes en een aantal buitenhuislocaties gaat in per 1 juli aanstaande. Maar per 1 juni hebben consumenten al de mogelijkheid plastic flesjes in te leveren. Niet elke organisatie of ondernemer, die de verplichting heeft de flesje in te leveren, is er al klaar voor. En hoe zit dat bij de frisdrankproducten? Is een bedrijf als...

Lees bericht

Hutten doet succesvolle pilot met hybride melk

Catering – Om de uitstoot van CO2 te verminderen, is het kijken op welke onderdelen in het proces of bij welke producten er bespaard kan worden. Zo startte Hutten een pilot bij een aantal espressobars waarbij gebruik werd gemaakt van ‘hybride melk’. Dat is melk die voor de helft uit koemelk bestaat en voor de andere helft uit haverdrink. En wat...

Lees bericht


‘Één dag extra thuiswerken is 400 miljoen euro omzetderving’

Onderzoek – Eén dag extra in de week thuiswerken kost de cateringsector en de broodjeszaken rondom de kantoren 400 miljoen euro aan omzetderving. Dat heeft de Rabobank becijferd. PURA GO micromarkets en Selecta met AH to go zien deze ontwikkelingen als een bevestiging waarom het concept van de onbemande of bemande minimarkets bij bedrijven succesvol kan zijn.

Lees bericht

Rene Bos verschuift met Bram Stolk van schoolcateraar naar softwarebedrijf

Vending - Niet de frisdrank- of snackautomaat is mogelijk aan een volgende generatie toe, maar het betaalsysteem en de wijze waarop de vendingmachine met klanten communiceert. Dat is wat directeur Rene Bos van cateringbedrijf Scoolcompany dacht alvorens aan de slag te gaan met een aantal softwarepartners voor een nieuwe betaal- en bestelsoftware, voor zowel de counter- als vendingverkoop.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid