Cateraar Lokaal.nl wil vooral producten ‘met een verhaal’ leveren


Catering - Lokaal.nl exploiteert bedrijfsrestaurants waar lokale ondernemers bij betrokken worden. Ondernemers kunnen op die manier hun producten uit de regio ‘met een verhaal’ leveren voor ontbijt, lunch, tussendoortje, borrel en/of maaltijden.

Mede-eigenaar Alex Bontenbal van Lokaal.nl: “Het is echt fantastisch om het verhaal achter de producten en de lokale ondernemers te horen. Zij hebben zoveel ambacht, passie, enthousiasme en ondernemerschap en dat brengen wij graag naar de gasten.”

Met een klein, flexibel en ondernemend team opereert Lokaal.nl vanuit het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Onderdeel van het team en mede compagnons zijn Daan van Veen (operationeel en data analist) en Haik van Veen (marketeer, ontwerper en storyteller). Door de korte lijnen kan er daardoor direct ingespeeld worden op de behoefte van de consument.

Lokaal.nl is ontstaan vanuit de dromen en ideeën van Alex Bontenbal. Hij heeft 9 jaar geleden samen met een compagnon Catering Lokaal opgezet voor de eventcatering.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMarkies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht


Vitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht


Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid