Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat


Bezoekers aan Disneyland Parijs kunnen voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Het plantaardige aanbod is overal aan een opmars bezig, ook bij de attractieparken. Beyond Jorg Oostdam, Algemeen Directeur EMEA bij Beyond Meat over de samenwerking: “Dit partnerschap met Disneyland Paris is een echte mijlpaal voor ons. Hiermee maken we plantaardig vlees in heel Europa toegankelijker. Nu steeds meer consumenten ervoor kiezen om flexitariër te worden, kijken we ernaar uit om de gasten van Disneyland Parijs te verrassen en te inspireren met ons plantaardige vleesaanbod dat net zo lekker smaakt als traditioneel vlees en kan helpen om een positieve impact te hebben.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Lees berichtJorg Oostdam General Manager Beyond Meat

Benoeming - Beyond Meat heeft Jorg Oostdam aangesteld als General Manager, Europa. Oostdam heeft ruime ervaring in de voedings- en retailsector en moet groei van het bedrijf in plantaardige producten de komende jaren verder versnellen.

Lees bericht
McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid