Franse vakbeurs Sial gaat toch niet door


De Sial in Parijs wordt altijd druk bezocht door Nederlandse bedrijven en vakprofessionals

Beurzen – De organisatie van de levensmiddelenbeurs Sial maakt toch bekend dat de beurs dit jaar niet doorgaat. Na overleg met verschillende exposanten is besloten de internationale vakbeurs door te schuiven naar 2022.

Begin juli gaf de organisatie nog het signaal af dat de beurs, weliswaar met een aantal beperkingen, toch door kon gaan. Wat nu precies heeft geleid tot een wijziging van dat inzicht is nog niet duidelijk. Gesprekken over het wel of niet doorgaan met exposanten en instanties hebben de gehele crisisperiode doorgelopen. Mogelijk dat de recente stijgende lijn in aantallen besmettingen een belangrijke rol heeft gespeeld. Niet alleen in Frankrijk neemt het aantal besmette mensen weer toe, ook in de rest van de wereld neemt het aantal toe.

De nieuwe datum voor de beurs wordt nu 15 tot en met 19 oktober 2022. De Sial wordt elke twee jaar in Villepinte (Paris Nord) gehouden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAnuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

Druk bezochte Sial Parijs bijna op niveau van 2018

Vakbeurzen – Levensmiddelenvakbeurs Sial Parijs heeft de deuren gesloten met een uiterst positief resultaat, laat de organisatie weten. Met meer dan 7.000 exposanten uit 127 landen en 265.000 bezoekers haalde de editie 2022 bijna het niveau van 2018, de beurs voor de pandemie. Terwijl sommige landen nog wel reisrestricties kennen.

Lees bericht

‘Foodprofessionals kijken uit naar SIAL Parijs’

Vakbeurzen - Van 15 tot en met 19 oktober is er weer een SIAL, in de Franse hoofdstad Parijs. Door de uitbraak van het coronavirus werd de editie van 2020 geannuleerd. De voorbereidingen voor de editie 2022 zijn nu in volle gang. SIAL event director Audrey Ashworth is vol vertrouwen over het succes van de beurs en weet dat de internationale bezoekers en aanbieders...

Lees berichtAnuga weet ook in coronatijd te overtuigen en te presteren

Vakbeurzen – Op de eerste twee beursdagen laat de Anuga in Keulen zien dat deze internationale vakbeurs voor de levensmiddelenhandel nog niets heeft ingeboet aan kracht en uitstraling. Na anderhalf jaar coronamaatregelen weet de beurs nog altijd te overtuigen in aanbod, vernieuwing en internationale aantrekkingskracht van foodprofessionals.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid