Future Food Group lanceert merk PLNT


Introductie - Future Food Group in Oss heeft een eigen merk ontwikkeld. Het bedrijf zet onder de naam PLNT een uitgebreide lijn vleesvervangers op de markt. De producten variëren van vegetarische kipreepjes tot plantaardig broodbeleg en zijn zowel in bulk als in stuks verpakking beschikbaar.

De Future Food Group (FFG) is begin oktober 2019 van start is gegaan, als zelfstandig bedrijf, vallend onder Jan Zandbergen dat de Europese commerciële activiteiten verzorgt en de distributie. Het bedrijf heeft de intentie een vooraanstaande positie in te willen nemen bij de innovatie en productie van duurzame en eco-vriendelijke vleesproducten en vooral vleesalternatieven. Producten die niet alleen goed zijn voor de mens maar ook voor onze planeet. Vanuit die visie is het merk PLNT ontwikkeld.

PLNT wil een alternatief zijn voor de vleeseter. Jos Havekotte, Innovation Manager bij Future Food Group; “Wij houden vleeseters als doelgroep voor ogen. De ontwikkeling van onze plantaardige producten wordt daarom ook begeleid door zeer ervaren slagers.” De ingrediënten van PLNT komen van Europese bodem en worden in Nederland verwerkt tot producten.

De producten van PLNT worden onder eigen merk aangeboden aan de retail maar kunnen ook als private label worden aangeleverd. Ook voor de Foodservice is PLNT beschikbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-lijn

Introductie - 1788 Beef, een merk van de Jan Zandbergen Groep, lanceert het nieuwe assortiment van Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees. Deze nieuwe productlijn kenmerkt zich door uitzonderlijke marmering, malsheid en smaak.

Lees bericht


PLNT introduceert Crab Cake voor foodservicemarkt

Introductie - PLNT, een merk van Future Food Group, producent van plantaardige vlees- en visopvolgers, lanceert een 100% plantaardige Crab Cake voor de foodservice. Het product is gekruid zoals de traditionele Crab Cake en krijgt zijn visachtige smaak van zeewier.

Lees bericht




Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht

The Veggie Lovers heeft nu biologische receptuur

Introductie – Vega heeft er een aanwinst bij: The Veggie Lovers. Het merk met verschillende vleesvervangende producten van Future Food Group heeft een upgrade ondergaan. Niet in de verpakking, maar ook door volledig over te stappen op een biologische receptuur.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid