Geert van de Laar voorzitter Verantwoordelijk Marktgedrag


Geert van de Laar per 1 juli nieuwe voorzitter van de Code Verantwoord Marktgedrag

Benoeming – Geert van de Laar wordt per 1 juli dit jaar de nieuwe voorzitter van de Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Hij wordt daarmee de opvolger van Kees Blokland.

Kees Blokland is sinds het ontstaan van de Code in 2010 voorzitter van de stichting. Van de Laar maakte al deel uit van het bestuur van de Code. Hij was tot 1 januari 2022 CEO van Facilicom Group, één van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland. Geert van de Laar over zijn benoeming: “Er ligt een stevig fundament onder de Code, met ruim 1600 ondertekenaars. Een uitdaging om dit aantal verder te verhogen en tegelijkertijd nieuwe dimensies aan de Code toe te voegen”.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De Code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening, opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. De Code richt zich primair op de arbeidsintensieve dienstverlening, zoals schoonmaak, beveiliging, contractcatering en projectverhuizers. In deze sectoren zijn gezamenlijk een kleine 200.000 werknemers actief.

Bron: @FoodClicks

Kees Blokland, de huidige voorzitter

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht


Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht

CIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid