HMSHost gaat vier horecalocaties neerzetten op Helsinki Airport


Nordic Kitchen, een van de restaurantconcepten die HMSHost al exploiteert, op Helsinki Airport / Foto bij: HMSHost

Luchthaven – Horecabedrijf HMSHost International heeft in Finland een contract ter waarde van 50 miljoen euro binnengehaald en mag daarvoor vier nieuwe restaurants openen voor de periode van zes jaar op de luchthaven van Helsinki. Met de opdracht bouwt HMSHost haar positie in de Finland fors uit.

HMSHost werkt al langdurig samen met Finavia op de grootste luchthaven van Finland. Het bedrijf heeft nu de opdracht vier nieuwe horecalocaties neerzetten in de vernieuwde terminal. Het worden de restaurantconcepten Italian Kitchen Terracotta, wijn- en zeevruchtenbar Bubbles, Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro en Espresso House. De locaties moeten nog worden gebouwd. Passagiers kunnen pas vanaf begin 2024 terecht bij deze concepten.

To-go-afdeling

Met de vier nieuwe winkels heeft de luchthaven van Helsinki in totaal 18 horecaconcepten, die door HMSHost worden geëxploiteerd. Sytze van der Aa, Regional Managing Director Europe, HMSHost International: “Het is een voorrecht om een ​​rol te spelen bij de herontwikkeling van Helsinki Airport en we zijn verheugd deel uit te maken van Finavia's visie om service van wereldklasse te creëren op de luchthaven. We willen 'places to be' creëren, voor zowel onze gasten als relaties”. Elke winkel wordt uitgerust met een to-go-afdeling en zitjes met uitzicht over het vliegveld.

24/7

Nora Immonen, Director of Commercial Business van Finavia op Helsinki Airport: “We zijn verheugd om samen met partner HMSHost International het assortiment eten en drinken verder te ontwikkelen. We zijn er zeker van dat onze passagiers zullen genieten van de nieuwe restaurantconcepten. Ons doel is om het aanbod van warme gerechten te vergroten en een breed scala aan afhaalproducten aan te bieden die 24 uur per dag beschikbaar zijn.”

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid