Jitha’s verder als Jitha’s Deli en menu aangepast


Het nieuwe menu bij Jitha's Deli / Foto bij: Jitha's Deli

Petrol – Het was al aangekondigd, maar nu is het zover: tankstationformule Jitha’s heeft de naam aangepast naar Jitha’s Deli en het nieuwe menu geïntroduceerd.

Jitha’s, de eigen shopformule van tankstationbedrijf N. van Staveren, had al aangekondigd na een periode van proefdraaien dat er een aantal aanpassingen zouden worden aangebracht aan de formule. Nog meer versbeleving zou een belangrijk aspect worden van de aanpassingen. Om dit te benadrukken bij de gasten zou de naam Deli worden toegevoegd aan Jitha’s. Daarnaast zou op een aantal punten het menu worden aangepast. Die aanpassingen zijn nu gedaan aan de Randweg in Emmeloord. Dit Shell-tankstation is op dit moment de enige Jitha's Deli-vestiging. Nieuw op de menukaart staan onder andere de Scrocchiarella carpaccio en de Baguette Old Amsterdam in vega-variant.

Uitbreiding

De nieuwe naam Jitha’s Deli vormt ook de aftrap voor uitbreiding van het aantal locaties met de nieuwe shopformule. In totaal staan er vier nieuwe vestigingen gepland voor het einde van het jaar, afhankelijk van beschikbaarheid van materialen en mensen, zo laat het bedrijf weten.

Rust

Jitha’s Deli is een shopconcept dat de naam draagt van de huidige directeur Jitha van Staveren. Zij nam in 2016 het familiebedrijf over van Nico van Staveren. In die tijd was het al haar wens met een totaal nieuw shopconcept te komen. In samenwerking met strategisch ontwerpbureau Sandenburg concept creation In Amsterdam is het huidige shopformat ontworpen. Bij Jitha’s Deli draait het om service, beleving, genieten, verleiden en verbinding maken tussen gast en medewerker. Het moet ook een plek zijn waar mensen tot rust komen, vandaar dat er ook een grote leestafel staat opgesteld achterin de shop.

Pinsa

De pinsa is één van de smaakmakers in het assortiment die de hele dag door vers wordt klaargemaakt voor de gast. Een ambachtelijk Italiaans product dat veganistisch en vetarm is, en minder calorieën en koolhydraten bevat dan een pizza. Jitha’s Deli biedt 17 verschillende pinsa’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Jitha’s Deli van Van Staveren opent in Almere

Tankshop – De shop van Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op de locatie vestigt zich de tweede Jitha’s Deli van Van Staveren. De locatie in Almere opent de deuren op 8 april 2024.

Lees bericht


Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid