Jitha’s verder als Jitha’s Deli en menu aangepast


Het nieuwe menu bij Jitha's Deli / Foto bij: Jitha's Deli

Petrol – Het was al aangekondigd, maar nu is het zover: tankstationformule Jitha’s heeft de naam aangepast naar Jitha’s Deli en het nieuwe menu geïntroduceerd.

Jitha’s, de eigen shopformule van tankstationbedrijf N. van Staveren, had al aangekondigd na een periode van proefdraaien dat er een aantal aanpassingen zouden worden aangebracht aan de formule. Nog meer versbeleving zou een belangrijk aspect worden van de aanpassingen. Om dit te benadrukken bij de gasten zou de naam Deli worden toegevoegd aan Jitha’s. Daarnaast zou op een aantal punten het menu worden aangepast. Die aanpassingen zijn nu gedaan aan de Randweg in Emmeloord. Dit Shell-tankstation is op dit moment de enige Jitha's Deli-vestiging. Nieuw op de menukaart staan onder andere de Scrocchiarella carpaccio en de Baguette Old Amsterdam in vega-variant.

Uitbreiding

De nieuwe naam Jitha’s Deli vormt ook de aftrap voor uitbreiding van het aantal locaties met de nieuwe shopformule. In totaal staan er vier nieuwe vestigingen gepland voor het einde van het jaar, afhankelijk van beschikbaarheid van materialen en mensen, zo laat het bedrijf weten.

Rust

Jitha’s Deli is een shopconcept dat de naam draagt van de huidige directeur Jitha van Staveren. Zij nam in 2016 het familiebedrijf over van Nico van Staveren. In die tijd was het al haar wens met een totaal nieuw shopconcept te komen. In samenwerking met strategisch ontwerpbureau Sandenburg concept creation In Amsterdam is het huidige shopformat ontworpen. Bij Jitha’s Deli draait het om service, beleving, genieten, verleiden en verbinding maken tussen gast en medewerker. Het moet ook een plek zijn waar mensen tot rust komen, vandaar dat er ook een grote leestafel staat opgesteld achterin de shop.

Pinsa

De pinsa is één van de smaakmakers in het assortiment die de hele dag door vers wordt klaargemaakt voor de gast. Een ambachtelijk Italiaans product dat veganistisch en vetarm is, en minder calorieën en koolhydraten bevat dan een pizza. Jitha’s Deli biedt 17 verschillende pinsa’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid