Magnum introduceert twee nieuwe ‘Doubles’


De Magnum Double Starchaser en de Double Sunlover

Introductie  – IJsmerk Magnum introduceert twee nieuwe ‘Doubles’: de Magnum Double Starchaser en de Magnum Double Sunlover. De ijsjes zijn gedipt in een dikke laag chocolade met knapperige stukjes en zijn beide voorzien van een nieuwe saus. Zo is er nu een zomers ijsje om van te genieten in de zon en eentje voor 's avonds, 24/7 verwennerij, noemt Magnum dat.

De Magnum Double Sunlover is een kokosroomijs, gecombineerd met een fruitige swirl van mango- en passievruchtijs en saus, omhuld met een dubbele laag witte chocolade en afgetopt met krokante stukjes kokosnoot. De Magnum Double Starchaser bestaat uit roomijs met popcornsmaak en swirl van karamelijs. De ijscombinatie is gedipt in een karamelsaus en omhuld met dubbele laag krakende Magnum Classic-chocolade en knapperige gekarameliseerde stukjes mais, aldus Magnum in een toelichting.  “Dit jaar staat voor Magnum in het teken van ‘Pleasure Is Always On’. Met de nieuwe Double-smaken willen we iedereen inspireren elk moment van de dag te genieten en om datgene waar je plezier uit haalt na te streven, wat dat ook mag zijn. Naar het strand met vrienden, uitgaan tot in de late uurtjes of op de bank genieten van een pint, waar jij ook maar gelukkig van wordt. ”, aldus Robin Misdorp, Brand Builder bij Magnum.

Bron: Magnum/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tony’s lanceert repen met smaak van Ben & Jerry’s

Introductie – Om te vieren dat Ben & Jerry’s zich heeft aangesloten bij de missie van Tony’s Chocolonely om chocolade 100% slaafvrij te maken, lanceert het chocolademerk twee repen met de smaak van Ben Jerry´s: de Chocolate Fudge Brownie en de Strawberry Cheesecake.

Lees bericht
Magnum bezorgt gratis DIY-Magnumbox aan huis

Actie – Amsterdamse Magnum-liefhebbers hoeven de deur niet meer uit. Het merk brengt sinds vandaag hun favoriete, persoonlijke, ijsje in een DIY-Magnumbox aan huis. In een samenwerking met bezorgdienst Deliveroo wordt het ijsje vanuit een tweetal locaties aan huis bezorgd, omdat de zogeheten pleasure stores, die het merk normaal inzet, geen doorgang kunnen vinden.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid