Magnum bezorgt gratis DIY-Magnumbox aan huis


Actie – Amsterdamse Magnum-liefhebbers hoeven de deur niet meer uit. Het merk brengt sinds vandaag hun favoriete, persoonlijke, ijsje in een DIY-Magnumbox aan huis. In een samenwerking met bezorgdienst Deliveroo wordt het ijsje vanuit een tweetal locaties aan huis bezorgd, omdat de zogeheten pleasure stores, die het merk normaal inzet, geen doorgang kunnen vinden.

Het is de eerste keer dat Magnum naar de voordeur van de consument komt, zo laat producent Unilever weten. Iedere zomer opent Magnum in Nederlandse steden pleasure stores, waar consumenten met verschillende toppings hun favoriete Magnum kunnen ontwerpen, maar door de huidige omstandigheden met het coronavirus blijven de deuren van die pop-upstores deze zomer wereldwijd gesloten.

Vierde chocolade type

In de DIY-Magnumbox is de Magnum Ruby te vinden, het eerste ijsje van ruby chocolade, het recent geïntroduceerde vierde type chocolade. Daarnaast zijn in de doos verschillende toppings te vinden, zoals witte chocolade, witte meringue, gedroogde aardbeiencrunch en de welbekende chocolade Magnumstempel. Ook zijn in de doos meerdere recepten te vinden, om thuis verschillende creaties te kunnen maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Magnum introduceert twee nieuwe ‘Doubles’

Introductie  – IJsmerk Magnum introduceert twee nieuwe ‘Doubles’: de Magnum Double Starchaser en de Magnum Double Sunlover. De ijsjes zijn gedipt in een dikke laag chocolade met knapperige stukjes en zijn beide voorzien van een nieuwe saus. Zo is er nu een zomers ijsje om van te genieten in de zon en eentje voor 's avonds, 24/7 verwennerij, noemt Magnum dat.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid