No/Low alcohol-categorie krijgt eigen event in 2022


Events - Komend voorjaar vindt voor het eerst in Europa een nieuw b2b event plaats voor professionals in no en low-alcohol producten. Op het tweedaags event kunnen geïnteresseerden elkaar ontmoeten en producten proeven in deze groeiende categorie; no/low alcoholhoudende dranken.

Het event richt zich op bieren, spirits, wijnen, mixologie en alle trends die er spelen op het gebied van verantwoord alcoholgebruik. RAI Amsterdam heeft de intentie uitgesproken om met initiatiefnemer Servicecenter 4Hospitality uit Maastricht, een bedrijf dat horecanetwerkbijeenkomsten internationaal ondersteunt, dit evenement komend voorjaar voor horecaondernemers en professionals te organiseren. Carlijn Groen-Wijnmalen van RAI Amsterdam: “Door deze strategische partnership, voegt RAI Amsterdam een internationaal b2b event toe aan haar portfolio. Bovendien krijgt door het initiatief deze sterk groeiende categorie een eigen podium”.

In de komende maanden zal meer bekend worden gemaakt over dit initiatief, welke plaats gaat vinden op een nog nader bekend te maken locatie in Amsterdam in april 2022.

Bron: RAI/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSeedlip en Butcha openen alcoholvrije pop-up Slijterij DROOG

Pop-upstore - Non-alcoholisch spirit-merk Seedlip opent in samenwerking met Butcha pop-up Slijterij DROOG in Amsterdam. Initiatiefnemers Samuel Levie, chef, culinair columnist en medeoprichter van kombucha-merk Butcha en Ben Branson, oprichter van Seedlip willen op de locatie geïnteresseerden in de keuken van alcoholvrije mixology drankjes laten proeven zonder een druppel alcohol.

Lees bericht

Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Beurzen - Vakbeurs Horecava 2022 gaat in januari niet door, maar wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen en is dinsdag bekendgemaakt.

Lees berichtPLMA annuleert de Amsterdamse private labelbeurs

Beurzen – De 'World of Private Label', de private labelbeurs die in december 2020 zou worden gehouden in de RAI in Amsterdam gaat niet door. De situatie rondom het coronavirus is internationaal zodanig instabiel dat de organisatie heeft besloten de beurs te moeten annuleren.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid