Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept


De Beers&Barrels; in Rotterdam heeft een nieuwe uitstraling gekregen

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Met de opening van Beers&Barrels Rotterdam geeft horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), waar Beers&Barrels onder valt, een nieuwe invulling aan het opvallende hoekpand aan de Weena. De afgelopen maanden is hard gewerkt om een nieuwe plek te creëren, waar zowel bierliefhebbers als cocktail-lovers zich thuis zullen voelen,’ vertelt Sandra van Halderen (CEO RCE).

De vierde Beers&Barrels locatie heft een duidelijk andere uitstraling dan de drie bestaande Beers&Barrels locaties in Utrecht en Breda. De horecaformule onderging de afgelopen tijd een grote restyling, waarmee aan het robuuste Beers&Barrels een meer verfijnde en volwassen laag werd toegevoegd. Ook het logo en de huisstijl is compleet vernieuwd. Rotterdam is daarmee de eerste locatie met deze vernieuwde stijl.

Bredere doelgroep

Met de restyling wil Beers&Barrels een bredere doelgroep gaan aanspreken. De tijd van stereotype focus op bierpullen en vlees laten ze achter zich. Ook als je geen bierdrinker bent of als je zin hebt in een smakelijk vega(n) gerecht, moet Beers&Barrels Rotterdam de perfecte plek zijn voor lunch, een uitgebreid avondje dineren of een gezellige after-work borrel tot in de late uurtjes..

Taptafels

Met de ‘taptafels’ biedt Beers&Barrels een unieke beleving, perfect voor een personeelsuitje of avond bijkletsen met vrienden. Dit begint al bij het wegen van je eigen fust in de barrel room. Nadat deze is aangesloten, kan het zelf biertappen beginnen.

Bron: RCE/@FoodClicks

Inrichting is wat robuuster
Het nieuwe logo
Beers&Barrels; aan de Weena

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservice groeit met 44,4% in periode 5

Cijfers – De periodemonitor van Foodservice XS laat over periode 5, week 17 t/m 20, (25 april t/m 22 mei 2022) met een groei van 44,4% een zeer goede ontwikkeling zien van de foodservicemarkt. Tegelijkertijd wordt gewaarschuwd voor een al te positief beeld van de omzetgroei op termijn, want oplopende inflatie en toenemende kosten bij de consument kunnen gaan zorgen voor krimp.

Lees bericht


Omzet horeca mogelijk tien procent hoger dan in 2019

Analyse - Rien de Koning van More2market heeft drie scenario’s opgesteld van te verwachten ontwikkelingen in de Nederlandse horeca. De scenario’s zijn gebaseerd op de cijfers van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en het CBS. De drie scenario’s laten in alle drie de gevallen een positief beeld zien.

Lees bericht

Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...

Lees berichtKick-off Week van de horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

Actieweek - Na een succesvolle editie vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Week van de horeca georganiseerd. De week, die van 19 tot en met 24 september wordt gehouden, staat volledig in het teken van alle horecaprofessionals, ondernemers, leveranciers, opleiders – en studenten binnen de horeca. De week wordt afgetrapt samen met de officiële opening van Gastvrij Rotterdam op 19 september...

Lees bericht

Baro, bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht

Horeca - Openluchtrestaurant Baro brengt de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum aan de Postjesweg in Amsterdam West. Met kleurrijk streetfood en verfrissende tequilacocktails serveert Baro zorgeloze vakantiedagen. Donderdag ging de locatie open.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid