Sollicitatiefestival bij food district Liemès in The Wall


Met een hapje en drankje en een dj, konden sollicitanten een kijkje in de keuken nemen bij Liemès

Personeel – Twaalf geïnteresseerde sollicitanten en zeven ingevulde vacatures. Dat was het resultaat van een feestelijke sollicitatieavond donderdag 14 oktober van food disctrict Liemès in de Utrechtse Wall. Tijens de special inloop avond met hapje, drankje en dj wist het bedrijf vacatures te vervullen voor bediening, barista's, barpersoneel en koks.

Het was een originele manier om personeel te werven. Net zoals vrijwel alle horeca heeft ook Liemès last van een personeelstekort. Het 1500 vierkante meter tellende food district, dat zowel een restaurant als een foodhal is, heeft plek voor 500 couverts en beschikt over 11 keukens. “Er stonden dus een hoop vacatures open”, aldus general manager Erik Nansink.

Tijdens het festival konden geïnteresseerden vrijblijvend binnenlopen om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen en kennis te maken met de mensen achter Liemès. Er waren hapjes en drankjes en er draaide een dj. "We hebben nu op één avond zeven nieuwe mensen in dienst kunnen nemen, het sollicitatiefestival is dus zeker een succes te noemen", aldus Nansink. Er staan nog tien vacatures open voor de keukens en een veelvoud daarvan voor de bediening en de afwas. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via liemes.nl/jobs.

Bron: Liemès/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groeiende zorgen over voldoende horecapersoneel

Onderzoek  - Horecaondernemers hebben grote zorgen over personeelskrapte. Zeker met de lange weekenden met Hemelvaart en Pinksteren voor de deur, vragen horecaondernemers zich af of ze hun gasten wel op de juiste manier kunnen ontvangen door het personeelsprobleem in de sector, maar inzet techniek wordt nog niet gezien als oplossing. Dat laat onderzoek van GROUP7 Professional Community zien.

Lees bericht


Achterban FNV Horeca zegt massaal ‘ja’ tegen nieuwe cao

Horecapersoneel - De achterban van FNV Horeca is akkoord met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao horeca 2022-2023. Medewerkers in de sector - leden en niet-leden - konden hun mening geven over het voorstel en van de uitgebrachte was 88,6% positief. Ook Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is akkoord. De nieuwe cao horeca is vanaf 1 januari 2022 een feit.

Lees bericht

Lockdown kost horeca 200 miljoen omzet per week

Analyse – Elke week in harde lockdown kost de horeca circa 200 miljoen euro omzet, zo blijkt uit berekeningen van ABN AMRO. De horeca kampt bovendien met enorme personeelstekorten, waarbij de uitstroom van gekwalificeerd horecapersoneel – als gevolg van de nieuwe gedwongen sluiting – alleen maar groter wordt.

Lees bericht

FSIN-voorzitter wil collectieve promotie horecapersoneel

Actie – De hele foodservicesector heeft er mee te maken: gebrek aan personeel. Van afwasser tot chef-kok en van bedienend personeel tot locatiemanager. FSIN-voorzitter Walter Seib heeft tijdens het zomercongres van het Foodservice Instituut Nederland daarom alle aanwezigen opgeroepen om collectief samen te werken om de foodservicesector gezamenlijk te promoten als een aantrekkelijke werkgever.

Lees bericht


Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid