Sterrenchef Ron Blaauw gaat samenwerken met Thuisbezorgd


Sterrenchef Ron Blaauw gaat met Ron Gastrobar samenwerken met Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorging – De gerechten van Ron Gastrobar van Ron Blaauw zijn voortaan ook thuis te bezorgen. De sterrenchef is daarvoor een samenwerking aan gegaan met Thuisbezorgd.nl. Ook de maaltijdboxen zijn via deze thuisbezorger te bestellen.

Ron Blaauw en zijn team hebben eerder ‘Ron Gastrobar at Home’ geïntroduceerd. En met succes want de maaltijdboxen met volledige rijsttafel zijn populair. Daarom start Thuisbezorgd.nl nu de samenwerking met Ron Blaauw zodat meer mensen thuis kunnen genieten van de maaltijden uit het restaurant of de maaltijdboxen. Het gaat om de Ron Gastrobar-locaties in Amsterdam, Rotterdam en Delft. “Veel mensen willen zichzelf trakteren op de mooiste maaltijden. Niet alleen in restaurants, maar ook zeker thuis. Dit is een geweldige kans voor steeds meer restaurants die de combinatie aan willen bieden. Ik kijk er ook naar uit om in de komende maanden nog meer van dit soort top restaurants te verwelkomen”,  aldus Gijs Weterings, Country Director Thuisbezorgd.nl.  Ron Blaauw over de samenwerking: “Ron Gastrobar at Home was een hit. En we waren positief verrast dat mensen ook nu nog onze gerechten en maaltijdboxen bestellen voor een Ron Gastrobar diner aan huis.”

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRon Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Lees bericht

‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid