Vakbeurs Foodspecialiteiten verschoven naar 2021


Vakbeurzen – De organisatie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten heeft besloten de beurs door te schuiven naar maandag 27 en dinsdag 28 september 2021. Ondanks de mogelijke versoepelingen in de coronamaatregelen ziet de organisatie geen mogelijkheden de beurs te organiseren.

De anderhalve meter reglementen en de risico’s zouden het karakter van de beurs zodanig beïnvloeden dat van de oorspronkelijk opzet geen sprake meer is en dus heeft de organisatie besloten de specialiteitenbeurs uit te stellen naar volgend jaar.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is al ruim 30 jaar de plek waar retail en wholesale elkaar ontmoeten om te netwerken, handel te bedrijven én nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het gaat en daarom zijn wij voor dit jaar alternatieven aan het onderzoeken,” aldus de organisatie in een toelichting.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTankstation & Carwash Vakbeurs gaat volledig online

Beurzen – Lang werd volgehouden dat de fysieke beurs doorgang zou vinden, maar uiteindelijk is toch besloten de zesde editie van Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op 4 en 5 november zou worden gehouden, volledig online te organiseren. In een driedaags programma krijgen exposanten nu de gelegenheid hun innovaties via een livestream te tonen.

Lees bericht

NSO Retail Beurs 2020 verplaatst naar najaar

Beurzen - De organisatie van de NSO Retail Beurs 2020 heeft als gevolg van de maatregelen rond het coronavirus besloten de NSO Retail Beurs niet op 15 maart te houden maar te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum het najaar.

Lees bericht

Ontmoeten en inspiratie centraal op 30e Vakbeurs Foodspecialiteiten

Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober werd gehouden in Expo Houten, heeft altijd een hoog reüniegehalte. Het jaarlijkse feestje van de kaas- en specialiteitenwinkeliers werd deze editie voor de dertigste keer gehouden en geldt als belangrijke graadmeter voor alle ontwikkelingen binnen de kaas- en foodspecialiteiten. De verschuiving van de beursdata vorig jaar was...

Lees bericht


Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit

Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd. De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers....

Lees bericht

Vakbeurs Foodspecialiteiten verhuist naar andere dagen

Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) werd altijd traditioneel op dinsdag en woensdag gehouden maar verhuist dit jaar naar de maandag en dinsdag. Deze wens bestond al langer bij deelnemers en bezoekers. Al sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Veranderende markten en consumentengedrag echter maakten de roep om een verplaatsing...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid