Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga


Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

De producten worden aangeboden onder de merknaam Vegan Zeastar. Het merk is ontstaan vanuit idealisme om aan de vraag naar meer plantaardige visvervangers te kunnen voldoen. Net als bij vlees vervangers zoeken mensen ook vaker naar visvervangers.

Anuga Food Fair

Anuga is een grote internationale voedselbeurs, die plaatsvindt in Keulen van 9 tot en met 13 oktober. Zowel gevestigde producenten als grensverleggende vernieuwers van over de hele wereld komen hier samen.

Het Zeastar assortiment bestaat naast Zalmon en Notuna Sashimi, ook uit Crispy Lemon en Chili Shrimpz, Lekkerbeck, Kalamariz en Notuna Flakes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan Zeastar introduceert een 100% plantaardige garnalenlijn

Introductie - Na de introductie van Zalmon Sashimi en No Tuna Sashimi lanceert Vegan Finest Foods nu een geheel plantaardige garnalenproductlijn onder het merk Vegan Zeastar. Onder de overkoepelende term The Shrimpz Family, brengt Vegan Zeastar de ‘pittige’ Crispy Chili Shrimpz, ‘frisse’ Crispy Lemon Shrimpz en ‘plain’ Vegan Shrimpz.

Lees bericht


Burgers’ Zoo opent in Arnhem vernieuwd Bush Restaurant

Dierentuin - Burgers’ Zoo in Arnhem heeft een nieuw Bush Restaurant geopend. Aziatisch streetfood is de inspiratie voor het restaurant dat de kleuren en sfeer van het tropisch regenwoud toont. Overdag is het Bush Restaurant open voor regulier dagbezoek en in de avonduren voor zakelijke borrels en diners.

Lees bericht

TU Delft tevreden over volledig vegetarisch CIRFOOD-restaurant

Interview - Andy van den Dobbelsteen is hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft. Niet direct iemand die je aan een cateringconcept koppelt. Toch is hij een van de initiatiefnemers achter het volledig vegetarische restaurant dat sinds een half jaar door CIRFOOD op het universiteitsterrein wordt geëxploiteerd. Het restaurant is inmiddels zo’n succes dat het er niet...

Lees bericht

YB lanceert Pro-assortiment voor de foodservicemarkt

Introductie – YB heeft een Pro-assortiment ontwikkeld voor foodservicebedrijven die hun aanbod willen switchen naar plantaardig. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf in de eigen ‘Barns’ gewerkt aan een assortiment dat het mogelijk maakt voor bedrijven één-op-één over te schakelen, aldus YB.

Lees bericht


SLA wil landelijk uitbreiden en zoekt groeigeld

Formulenieuws – Het fast casual concept SLA zoekt groeikapitaal voor haar landelijke uitbreiding en wil op die manier samen met klanten, collega’s, leveranciers en investeerders bijdragen aan het versnellen van de transitie naar plant-focused eten. Ruim 600 duizend euro is inmiddels toegezegd. Het bedrijf verdubbelde afgelopen twee jaar naar een omzet van 6 miljoen euro.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid