Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga


Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

De producten worden aangeboden onder de merknaam Vegan Zeastar. Het merk is ontstaan vanuit idealisme om aan de vraag naar meer plantaardige visvervangers te kunnen voldoen. Net als bij vlees vervangers zoeken mensen ook vaker naar visvervangers.

Anuga Food Fair

Anuga is een grote internationale voedselbeurs, die plaatsvindt in Keulen van 9 tot en met 13 oktober. Zowel gevestigde producenten als grensverleggende vernieuwers van over de hele wereld komen hier samen.

Het Zeastar assortiment bestaat naast Zalmon en Notuna Sashimi, ook uit Crispy Lemon en Chili Shrimpz, Lekkerbeck, Kalamariz en Notuna Flakes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees berichtAnuga verzamelt aantal toptrends in ‘GenussGARTEN’

Beurzen – De internationale vakbeurs Anuga, die van 9 tot en met 13 oktober wordt gehouden in Keulen, is feitelijk een verzameling van verschillende vakbeurzen op het gebied van vlees, groente, zuivel en andere categorieën. Speciaal voor de merken met topinnovaties organiseert de beurs ook een speciale afdeling onder ‘GenussGARTEN’.

Lees bericht

Nog veel misvattingen over plantaardige voeding

Onderzoek – Over plantaardig eten blijken nog veel misvattingen te zijn. Zo denken veel Nederlanders ten onrechte dat plantaardige alternatieven voor vlees, vis of zuivel altijd bewerkt zijn (29%), een plantaardig dieet moeilijk is (28%) en bovendien duurder dan een dieet met meer vlees (28%).

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid