Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga


Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

De producten worden aangeboden onder de merknaam Vegan Zeastar. Het merk is ontstaan vanuit idealisme om aan de vraag naar meer plantaardige visvervangers te kunnen voldoen. Net als bij vlees vervangers zoeken mensen ook vaker naar visvervangers.

Anuga Food Fair

Anuga is een grote internationale voedselbeurs, die plaatsvindt in Keulen van 9 tot en met 13 oktober. Zowel gevestigde producenten als grensverleggende vernieuwers van over de hele wereld komen hier samen.

Het Zeastar assortiment bestaat naast Zalmon en Notuna Sashimi, ook uit Crispy Lemon en Chili Shrimpz, Lekkerbeck, Kalamariz en Notuna Flakes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFreasy neemt plantaardige Good Chef over

Overname – Het Rotterdamse bedrijf Freasy, gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezonde kant-en-klaar-diepvriesmaaltijden neemt het merk Good Chef over. Good Chef verkoopt sinds 2020 plantaardige vriesversmaaltijden. Met twee merken in vriesversmaaltijden wil Freasy sneller groeien.

Lees bericht

Steeds meer cateraars gaan voor plantaardig

Catering - Zestien bedrijfscateraars committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door planten. “Deze cateraars maken samen een gigantische impact voor de dieren,” aldus Collin Molenaar van de organisatie.

Lees bericht

‘Helft van Europese vleeseters mindert vleesconsumptie’

Plantaardig - Ruim de helft van de Europese vleeseters is actief bezig hun vleesconsumptie te verminderen. Dit is 5% meer dan vorig jaar. Dit blijkt uit het Europees gefinancierde Smart Protein onderzoek uitgevoerd door ProVeg International in samenwerking met de Universiteit van Kopenhagen en de Universiteit Gent.

Lees berichtBelgische editie van ‘Nederlandse Week Zonder Vlees’ van start

Actie - Stichting Nationale Week Zonder Vlees van Isabel Boerdam start  maandag de eerste ‘Week Zonder Vlees-campagne’ in België.  België is het eerste land waar de in Nederland campagne naartoe gaat als onderdeel van haar Europese uitrol. Gesteund door de Europese Unie gaat de Week Zonder Vlees de komende jaren naar Denemarken (2024), Duitsland (2024), Spanje (2025) en Oostenrijk (2026). De ambitie is om...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid