Wereldwijde primeur voor ‘Nacht KFC’ met Kipsalon


De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam

Formulenieuws  - Een wereldwijde primeur voor KFC in Rotterdam. Daar opent de allereerste ‘Nacht KFC’, geopend van 22:00 uur tot 04:00 uur ‘s nachts voor de echte late night cravings. Met exclusief op het menu, KFC’s versie van de iconische kapsalon.

Van 30 mei tot 1 juni kunnen nachtbrakers bij de Nacht KFC in Rotterdam KFC’s Kipsalon terecht, ook als ze die veggie willen eten. Deze Rotterdamse cult hit is daarna vanaf 4 juni beschikbaar in alle restaurants van KFC in Nederland.

De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam. Naast de Kipsalon heeft de Nacht KFC alles wat je wilt voor je laatste stop van de nacht. Van arcade games tot fotomuur voor echte fans, en nog meer vermaak tot in de late uurtjes.

Rotterdams trots

De populaire kapsalon is bij toeval ontstaan in 2003 toen de eigenaar van een Rotterdamse kapsalon veelvuldig zijn eigen speciale gerecht bestelde bij de naburige shoarmazaak. De vaste bestelling van de eigenaar van de kapperszaak werd uiteindelijk tot kapsalon gedoopt. Omdat KFC in Nederland en de kapsalon dezelfde Rotterdamse roots delen, was het een logische stap om in 2021 om een limited edition variant van de Rotterdamse klassieker te ontwikkelen. Van 30 mei tot 1 juni kunnen Rotterdamse stappers bij de Nacht KFC opnieuw kennismaken met de Kipsalon van KFC.

Veggie KFC

Het is niet de eerste keer dat KFC opzien baart met een tijdelijk restaurant. In 2020 opende de restaurantketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarisch KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals die week op het menu stonden.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees berichtYum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid