YB zet met froyo een volgende stap in volledig plantaardig


Plantaardige froyo stroomt langzaamaan bij alle YB-locaties binnen

Formulenieuws - YB by Yoghurt Barn schakelt de frozen yoghurt langzaamaan op alle locaties over naar plantaardig. Het bedrijf zet daarmee een volgende stap in een volledig plantaardig menu.

De plantaardige variant froyo is een eigen recept en na maanden van ontwikkelen tot stand gekomen, laat CEO en eigenaar Wouter Staal van YB in een toelichting weten.

Het product voldoet aan alle standaarden en is getest door veganisten en gasten van YB. Froyo wordt zelfs beter gewaardeerd dan het volledig veganistische product dat eerder op de kaart stond, zo laat het bedrijf weten. Volgens opgave van YB bevat froyo 50% minder suiker en calorieën dan gewoon frozen yoghurt en zelfs 75% minder vet.

Bron: YB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHoofdstad krijgt eerste winkel met alles rond aardbeien: Aardbei Amsterdam

Convenience - Aan de Spuistraat in Amsterdam opent zaterdag onder het motto ‘fris & fruitig’ de eerste winkel in de hoofdstad die de aardbei centraal stelt: Aardbei Amsterdam. Aardbei Amsterdam is tot stand gekomen na een crowfundingactie waarbij 97 investeerders 30.000 euro bij elkaar hebben gebracht om te kunnen starten. Aardbei Amsterdam is een initiatief van Nico van Reekum en Jetske Ronner. De...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid