Zoetwarenbeurs ISM 2024 groter en internationaler


Sweet Kitchen met Tony Chocolonely was een van de deelnemers op de vorige ISM

Vakbeurzen – 1.350 exposanten uit 70 landen en 35 paviljoens. De aankomende zoetwarenbeurs ISM is daarmee nog grotere en internationaler dan voorheen, zo laat de organisatie weten. Tijdens de snoep- en snackbeurs zijn ook diverse prijzen in de wacht te slepen.

ISM is de toonaangevende mondiale vakbeurs voor snoep en snacks. De beurs wordt van 28 tot en met 31 januari 2024 gehouden in het beursgebouw van Keulen. Met het aantal exposanten en de 35 paviljoens uit Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika presenteert de beurs een breed spectrum aan producten en innovaties. Deelnemers aan de beurs zijn zowel de bekende – internationale – merken als ook ambitieuze jonge bedrijven en startups uit verschillende landen.

ISM Award

Jaarlijks wordt tijdens de beurs de ISM Award uitgereikt, als waardering voor een persoonlijkheid die bijzondere diensten heeft bewezen in de snoep- en snackindustrie. Tijdens de ISM Night op zondagavond is ook de New Product Showcase waar de drie meest innovatieve producten worden onderscheiden. Net als vorig jaar wordt ook de Consumer Award voor de tweede keer uitgereikt in samenwerking met FoodNews Duitsland.

Expert Stage

Het programma op de Expert Stage omvat deze beurseditie wederom trendlezingen en marktanalyses door Innova Market Insights en Euromonitor. Daarnaast worden diverse actuele thema’s in de zoetwarensector besproken., zoals  energie-efficiëntie, duurzaamheid, klimaatvriendelijke productie, regeneratieve waardeketens en de recyclingeconomie. Ook is er een speeddating georganiseerd tussen exposanten en influencers.

ISM Party

Nieuw op de agenda is verder de ISM Party op zondagavond, die speciaal gericht is op jonge professionals en dient als informeel ontmoetingspunt, waarmee de eerste beursdag wordt afgesloten. Tickets voor de ISM zijn online al beschikbaar.

Bron: ISM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uitstel zoetwarenbeurs ISM 2023 zorgt voor meer registraties

Vakbeurzen - Na de aankondiging dat de zoetwarenbeurs ISM werd uitgesteld naar 23 tot en met 25 april heeft de organisatie een groot aantal aanmeldingen kunnen registreren. De beurs voor snoep en snacks, die normaal gesproken eind januari wordt gehouden, heeft voor de editie in 2023 al aanvragen ontvangen uit 56 landen en alle continenten. In standruimte is al 40 procent meer geboekt dan de...

Lees bericht


ISM 2023 naar april vanwege onrust in de zoetwarenmarkt

Beurzen - 's Werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks verschuift volgend jaar eenmalig van januari naar april. De uitdagingen en de onzekerheden binnen de internationale zoetwarenindustrie zijn dermate groot dat organisatie in samenspraak met fabrikanten en belangenpartijen heeft besloten de beurs drie maanden uit te stellen. De beurs is volgend jaar ook een dag korter.

Lees bericht

ISM komt terug met 1.085 exposanten uit 56 landen

Vakbeurs - Na een pauze van twee jaar komt de ISM  terug met 1.085 exposerende bedrijven uit 56 landen. De internationale vakbeurs voor zoetwaren en snacks wordt van 30 januari tot en met 2 februari in Keulen gehouden. Parallel aan de ISM vindt ook de ProSweets Keulen plaats, internationale leveranciersbeurs voor de snoep- en snackindustrie, met 213 exposanten.

Lees bericht

ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Lees bericht


ISM 2022 komt met gevarieerd programma

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Lees bericht

DSEA neemt taken over van zoetwarenorganisatie VBZ

Samenwerking - VBZ, de brancheorganisatie voor koek, snoep, chocolade, zoutjes en noten en de Dutch Sweets Export Association (DSEA) hebben een 5 jarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. DSEA neemt alle exportactiviteiten van VBZ voor koek, snoep en chocolade over met ingang van 1  januari 2022.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid