Actie voor streetfood in Amsterdam

Foodtrucks - The Food Line-Up houdt morgen een actie voor meer ruimte voor streetfood in Amsterdam. Foodtrucks zullen morgen (Wereldvoedseldag) op de Dam in de hoofdstad gratis lunches uitdelen. Food Line-Up vraagt op deze wijze om verruiming van de verkoopmogelijkheden in Amsterdam. "In grote wereldsteden is streetfood al jaren ongekend populair. En al is de foodtruck ook in Nederland gearriveerd, in het Amsterdamse straatbeeld is hij - op de eeuwige...

Lees bericht

Category Management moet bij SAB Catering verspilling tegengaan

Catering - SAB Catering maakt zich hard om derving en verspilling in haar ruim 280 bedrijfsrestaurants tegen te gaan. SAB werkt al jaren met Category Management en brengt hiermee de specifieke kenmerken van lunchgebruikers per locatie nog beter in kaart, om het assortiment optimaal af te stemmen. Het doel is om de beheerders van een bedrijfsrestaurant een goed inzicht te geven van wat de lunchgasten per productgroep verbruiken om vervolgens met...

Lees bericht

Duurzaam lunchaanbod zorgt voor meer vitaliteit op de werkvloer

Catering - De moderne flexibele werknemer wil een gevarieerder en duurzamer aanbod in het bedrijfsrestaurant. Het verduurzamen van de cateringbranche kan worden versneld door een betere samenwerking. Hoe eerder keukenleverancier en cateringorganisaties worden betrokken bij het bestekproces, hoe duurzamer een bedrijfsrestaurant kan worden ingericht en benut. Dit was de uitkomst van de rondetafelgesprekken waar werd gesproken over verduurzaming van de sector. De bijeenkomst was een initiatief van Veneca (Vereniging Nederlandse...

Lees bericht

Sanday’s heeft beste vliegtuigsandwich

Sandwich - Sanday's levert de beste sandwich aan boord van een vliegtuig. Dat beweert althans verslaggever Nikos Loukas in het online magazine The Daily Meal, naar aanleiding van een artikel dat is geschreven door deze verslaggever van inflightfeed.com, een autoriteit op het gebied van eten aan boord van vliegtuigen. Het artikel ging over het onderzoek naar maaltijden aan boord van Europese luchtvaartmaatschappijen. Nikos Loukas is op onderzoek uitgegaan en...

Lees bericht


StageKitchen catert achter de schermen

Crewcatering - StageKitchen is een nieuw cateringconcept dat helemaal gericht is op de crew achter de schermen van theaterproducties, beurzen, concerten en aanverwante evenementen in de entertainmentbusiness. Het bedrijf wil zich onderscheiden met maaltijden waaraan geen kunstmatige stoffen zijn toegevoegd om de gerechten beter op geur, kleur of smaak te krijgen. StageKitchen is een initiatief van Chapeau Events in Zundert, een full-service evenementenorganisator. StageKitchen levert op productiedagen voor vier uur...

Lees bericht

Deli XL en Ouderenfonds verrassen 75 ouderen met uitje naar dierenpark

Groothandel  - Groothandel Deli XL verraste afgelopen donderdag 30 circa 75 ouderen met ‘Samen op Safari’ in Zoo Parc Overloon. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds is een volledig verzorgd uitje georganiseerd. Deli XL wil met de actie aandacht vragen voor het grote probleem van eenzaamheid onder ouderen. Meer dan een miljoen ouderen leiden een eenzaam bestaan. Zo’n 200.000 ouderen voelen zich extreem eenzaam: zij krijgen slechts één keer per maand bezoek....

Lees bericht

SAB Catering verzorgt op 10-10 ludieke acties tegen voedselverspilling

Catering - SAB  Catering gaat op 10 oktober op ludieke wijze haar acties rond de aanpak van derving van producten bekend maken aan ruim 25.000 lunchgasten in 280 bedrijfsrestaurants in heel Nederland. Dat wordt gemeld op de site van de dag van de duurzaamheid.  SAB Catering verzorgt dagelijks bij 280 bedrijfsrestaurants en 8 horecalocaties in heel Nederland het eten en drinken. De cateraar neemt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemer een voortrekkersrol in. Het...

Lees bericht

Hutten-kok Smaakheld

Held van de Smaak – En de Brabantse Held van de Smaak 2012 is……. sterrenkok Ton Verhaar. De kok van de Veghelse cateraar Hutten Catering vertegenwoordigt de provincie Noord-Brabant bij de landelijke Held van de Smaak-verkiezing op 29 september in Amersfoort, Hoofdstad van de Smaak 2012. Het thema van de heldenverkiezing is 'Aardappelen'. Verhaar wordt door de jury geroemd om zijn oneindige kennis waarmee hij de duurzame streekproducten op het bord van vele consumenten...

Lees bericht


Deli XL Foodservice Fair kiest voor verantwoord en lekker

Beurs -Van maandag 10 tot en met woensdag 12 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. De beurs is bedoeld voor de gehele foodservice markt en opent dit jaar haar deuren onder het thema ‘Verantwoord en lekker het jaar rond met Deli XL’. Ruim 160 leveranciers, partners en klanten laten samen met Deli XL zien dat verantwoord en lekker uitstekend samengaan.   Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste pijlers...

Lees bericht

Senioren willen betere informatie over goede voeding en gezond leven

Zorg - Senioren willen meer en beter geïnformeerd worden over gezond leven en gezond blijven. Dit blijkt uit een groot gezondheidsonderzoek onder 65-plussers¹, georganiseerd door de Unie KBO, de grootste seniorenorganisatie van Nederland. De gezondheidswinst en besparingen op zorgkosten bij senioren liggen voor het oprapen, maar de politiek lijdt aan tunnelvisie, aldus de Unie KBO dat pleit voor een landelijke gezondheidscampagne voor 65-plussers Senioren zijn zeer goed gemotiveerd om...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid