Bernhoven voor de derde maal meest gastvrije ziekenhuis van Nederland

Zorg - Voor de derde maal mag Bernhoven in Uden zich het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland noemen. Antonius Abt van Surplus Zorg in Terheijden won in de categorie Verpleging & Verzorging in de categorie GGZ ging de voorkeur uit naar de locatie Vincentiushof 10 van Vincent van Gogh in Venray. De winnaars werden op 16 november bekendgemaakt tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrix Theater in Utrecht. Ruim 120 zorginstellingen namen...

Lees bericht

Holland Food Service en ICS Groep starten C4U ‘om klant te ontzorgen’

Zorg - Holland Food Service (HFS) en ICS Groep zijn gestart met C4U, de tak voor integrated facility services. Doel van de samenwerking is de klant actief in de zorgsector te ontzorgen, faciliteren en verrassen. “Ieder bedrijf blijft doen waar ze goed in zijn, ICS in schoonmaak en HFS op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid”, licht Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS het initiatief toe. “Hier...

Lees bericht

Prinses Máxima Centrum kiest voor voedingsconcept van Hutten

Catering  - Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie gaat in het nieuw te openen centrum in Utrecht samenwerken met Hutten. Hutten ontwikkelde een voedings- en gastvrijheidsconcept dat het beste aansloot op de visie van het oncologisch centrum. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie opent in het voorjaar van 2018 haar deuren. Vanaf dat moment wordt alle kinderoncologische zorg in Nederland gecentreerd. Hutten wil als cateraar met voeding toegevoegde waarde...

Lees bericht

23 organisaties tekenen intentieverklaring om agri en zorg aan elkaar te verbinden

Zorg - 23 organisaties in Nederland ondertekenen donderdag in Groningen een intentieverklaring om in de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe agri en zorg nauwer met elkaar te verbinden. De intensieve samenwerking moet volgens de organisaties leiden tot belangrijke winst voor milieu, mens en dier. In Groningen, Friesland en Drenthe willen we écht werk maken van de voedseltransitie. Er moet actie worden ondernomen en hard worden gewerkt aan concrete plannen...

Lees bericht


MAAS en Coffee Based gaan koffiedik recyclen

Recyclen - MAAS, marktleider op het gebied van vendingmachines, en het Rotterdamse Coffee Based gaan samenwerken op het gebied van de circulaire economie. De partners gaan nieuwe producten ontwikkelen van koffieafval afkomstig uit de koffiemachines van MAAS. In Nederland wordt er jaarlijks ruim 120 miljoen kilo koffieafval geproduceerd dat grotendeels direct in de vuilnisbak belandt, terwijl het juist veel waardevolle stoffen bevat. Coffee Based heeft de kennis in huis om koffieafval...

Lees bericht

United Food Concepts breidt uit naar Hongarije

Expansie - Op dinsdag 7 november lanceert United Food Concepts, de online aanbieder van chefs, foodtrucks en cateringservices, een nieuwe locatie in Hongarije. In de centrale markthal van Boedapest opent het bedrijf een evenementenlocatie met een kantoor. Vanuit de locatie worden de Hongaarse websites doorontwikkeld en wordt de evenementenlocatie verhuurd voor feesten en partijen. “De Hongaarse markt ligt wijd open en biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers”, concludeert Tim De Visser,...

Lees bericht

KLM wil Schiphol-lounges uitbesteden aan Vermaat

Catering – KLM wil de kleine zakelijke lounges op Schiphol uitbesteden aan cateraar Vermaat. In de lounges kunnen vaste KLM-reizigers terecht voor eten, drinken en om te rusten. Als gevolg van de uitbesteding zouden de ruim dertig hospitality agents, zoals deze lounges-medewerkers worden genoemd, in dienst komen bij Vermaat. Over de voorgenomen uitbesteding zijn de bonden en de ondernemingsraad van KLM niet gelukkig. De ondernemingsraad (OR) van KLM heeft zelfs negatief...

Lees bericht

ASML kiest Hutten als nieuwe horecapartner

Catering - ASML heeft Hutten als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening op het hoofdkantoor in Veldhoven. Met ingang van 1 januari 2018 verzorgt Hutten alle eten en drinken binnen de restauratieve voorzieningen van ASML. De overeenkomst heeft een contractduur van vijf jaar. Hutten neemt haar intrek in The Plaza van ASML, dat in 2016 werd geopend. Met 4.000 vierkante meter is The Plaza het grootste bedrijfsrestaurant van Noord-Europa met zes onderscheidende...

Lees bericht


Ter Beke mag Cebeco Meat overnemen van ACM

Besluit - De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft geen bezwaar tegen de overname van vleeswarentak Cebeco Meat, onderdeel van de Zwanenberg Food Group, door het Belgische vleesconcern Ter Beke. Volgens ACM zijn er geen redenen om de voorgenomen overname tegen te houden. Redenen kunnen zijn een te grote mate van concentratie op de Nederlandse markt, die verstorend of belemmerd zou kunnen werken. Bron: ACM

Lees bericht

Cateraar De Buurtboer introduceert algoritme voor gevarieerder aanbod op maat

Catering - Om haar klant nog beter op maat te kunnen bedienen maakt lunchleverancier de Buurtboer sinds deze maand gebruik van een slim algoritme. De ontwikkeling van het algoritme leert op basis van historische data de voorkeuren van de lunchende werknemers. Oprichter van De Buurtboer Nikki Wiesman: “Elke week berekent een algoritme hoe de samenstelling van de lunch er voor die specifieke klant uit moet zien. Dat betekent dat we...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid