Boca Grandi Beachclub wordt groot watersportcentrum


Roel Roel Oude Avenuis (l) en Ruben Woudenberg van strandpaviljoen Boca Grandi / Foto bij: Nick van Dungen

Strandpaviljoen – Kitesurfer Roel Oude Avenuis, sinds 2012 eigenaar van de kiteboardschool.nl, en mede-eigenaar en horecaman Ruben Woudenberg hebben plannen om bij Strand Zuid in Kijkduin het grootste watersportcentrum van de regio neer te zetten.

De beide ondernemers kregen dit najaar de mogelijkheid om strandtent People Beach Club te kopen, vlak naast hun kiteboardschool bij strandslag 3, op loopafstand van de Zandmotor. Een plek waar je kunt kitesurfen en met  gratis parkeergelegenheid. De plannen liggen er om de locatie tot het grootste watersportcentrum van de regio te maken. Een crowdfundingcampagne voor het realiseren van de plannen hiervoor loopt.

Boca Grandi moet een plek worden waar watersport en horeca samen komen, een plek waar watersporters elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren, maar ook voor badgasten die lekker willen eten.

Al meer dan 10.000 cursisten hebben een kitesurfles gevolgd op één van de locaties van Kiteboardschool in Kijkduin of Oesterdam, Zeeland. Het enthousiasme van de cursisten zetten Roel Oude Avenhuis en Ruben Woudenberg vorig jaar aan om een plek ontwikkelen in Kijkduin waar watersportliefhebbers én zonaanbidders elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar hun ‘community’ tot leven moet komen en waar altijd iets te doen is. Boca Grandi wordt de eerste plek in regio Haaglanden, waar een kite-, surf- en wingfoil school in combinatie met, evenementen en een kiteshop samenkomen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCacaofabriek Wild Child Cacao wil verduurzamen en groeien

Crowdfunding – De ambachtelijke chocolademakerij Wild Child Cacao in Amsterdam Noord wil nieuwe en duurzamere machines aanschaffen en groeien. De twee initiatiefnemers Eva Kuin en Malou Dronkers van de cacaofabriek zijn daarom en crowdfundingactie gestart om de benodigde 50.000 euro binnen te halen.

Lees bericht

Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar

Verkiezing - Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing werd donderdag bekend gemaakt in Beachclub Lekker in Vrouwenpolder. Het paviljoen dat vorig werd gekozen tot Beste paviljoen.

Lees berichtSir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

Lees bericht

Investeerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia

Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid