Italiaanse ijsmerk Amorino opent winkel in Amsterdam


De ijssmaken van Amorino worden allemaal aangeboden in de vorm van een roos

IJs- Gelatospecialist Amorino opent 4 april de eerste Nederlandse winkel in Amsterdam. Met de vestiging aan de Nieuwendijk maken de bekende roosvormige ijsrecepten hun intrede in Nederland.

Amorino heeft vestigingen in wereldsteden als Londen, New York, Parijs, Doha, Barcelona en Rome. Maar recent kondigde het gelato merk met Italiaanse roots aan dat hun keuze is gevallen op Pagoto B.V. als master franchise nemer in Nederland. Het filiaal aan de Nieuwendijk zal de eerste van meerdere zijn. “We zijn erg verheugd dat we dit prachtige merk naar Nederland mogen brengen en de volgende stap mogen zetten in het succesvol uitrollen van het concept. De combinatie van de Italiaanse heritage en het hedendaagse ondernemerschap past perfect bij Amsterdam en bij ons”, aldus Kiro Besali, master franchise nemer Amorino.

Roos

Meer dan 30 smaken  zullen er in de ijswinkel worden aangeboden. De ijssmaken worden allemaal aangeboden in de vorm van een roos. Van vruchtensmaken tot de Amorino chocoladesmaak en van kokosnootsmaak uit Sri Lanka tot Nanica banaansmaak uit Brazilië.

Glutenvrij

Amorino biedt ambachtelijk ijs, gemaakt volgens de authentieke Italiaanse traditie. Met zorgvuldig geselecteerde producten en ingrediënten worden de gelatos met een spatel tot een roos gevormd. De gelatos zijn glutenvrij, zonder conserveermiddelen en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Oprichters van het merk zijn Cristiano Sereni en Paolo Benassi.

Bron: Amorino/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht


YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid