Italiaanse ijsmerk Amorino opent winkel in Amsterdam


De ijssmaken van Amorino worden allemaal aangeboden in de vorm van een roos

IJs- Gelatospecialist Amorino opent 4 april de eerste Nederlandse winkel in Amsterdam. Met de vestiging aan de Nieuwendijk maken de bekende roosvormige ijsrecepten hun intrede in Nederland.

Amorino heeft vestigingen in wereldsteden als Londen, New York, Parijs, Doha, Barcelona en Rome. Maar recent kondigde het gelato merk met Italiaanse roots aan dat hun keuze is gevallen op Pagoto B.V. als master franchise nemer in Nederland. Het filiaal aan de Nieuwendijk zal de eerste van meerdere zijn. “We zijn erg verheugd dat we dit prachtige merk naar Nederland mogen brengen en de volgende stap mogen zetten in het succesvol uitrollen van het concept. De combinatie van de Italiaanse heritage en het hedendaagse ondernemerschap past perfect bij Amsterdam en bij ons”, aldus Kiro Besali, master franchise nemer Amorino.

Roos

Meer dan 30 smaken  zullen er in de ijswinkel worden aangeboden. De ijssmaken worden allemaal aangeboden in de vorm van een roos. Van vruchtensmaken tot de Amorino chocoladesmaak en van kokosnootsmaak uit Sri Lanka tot Nanica banaansmaak uit Brazilië.

Glutenvrij

Amorino biedt ambachtelijk ijs, gemaakt volgens de authentieke Italiaanse traditie. Met zorgvuldig geselecteerde producten en ingrediënten worden de gelatos met een spatel tot een roos gevormd. De gelatos zijn glutenvrij, zonder conserveermiddelen en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Oprichters van het merk zijn Cristiano Sereni en Paolo Benassi.

Bron: Amorino/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht

NFV Franchise Trofee 2024 voor fastserviceketen Verhage

Verkiezing - Verhage is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2024, de jaarprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging. Verhage liet twee andere genomineerde franchiseformules achter zich. Dat waren de Groningse koffieformule Doppio Espresso en AMI, een keten van kapsalons.

Lees bericht

Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees berichtSpare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid