Patrick Nieuwveld in dienst van Bidfood
_720_480_90.jpg)
Benoeming – Voormalig cafetariaondernemer Patrick Nieuwveld treeft per 31 augustus in dienst van Bidfood. Vanuit de vestiging in Schiedam gaat hij fastserviceondernemers adviseren en zorgen voor ‘new business’.
In zijn rol zal Nieuwveld zich ook gaan bezighouden met de fastfoodfrormule Restaria. Deze formule van groothandel Bidfood heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen in uitstraling, maar ook in aantal locaties. Nieuwveld zal de aangesloten ondernemers vooral adviseren op het gebied van verbeteren van de prestaties op locatie.
Naast de ondernemers van de Restariaformule gaat ook Nieuwveld ook de zelfstandige cafetaria’s van advies voorzien . Bidfood gaat in Schiedam met de komst van Nieuwveld een andere koers varen, waarbij ervaring en praktijkgerichte adviezen een veel grotere rol gaan spelen.
Nieuwveld is een cafetariaondernemer pure sang die in de loop der jaren zijn sporen heeft verdiend. Niet alleen had hij een goedlopend cafetariabedrijf, ook stond hij aan de basis van de oprichting van de belangenvereniging van professionele frituurders, ProFri. Nieuwveld heeft als ondernemer ook diverse prijzen in ontvangst genomen.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.
Lees berichtRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri
Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.
Lees berichtHuismerkkip groothandels straks één Beter Leven-ster
Dierenwelzijn - Bidfood en Hanos gaan hun huismerk kipproducten voorzien van ten minste één Beter Leven-ster. Dit is vrijdag bekendgemaakt door Wakker Dier. Sligro kondigde deze stap vorig jaar al aan.
Lees berichtProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega
Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.
Lees berichtBidfood organiseert Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland
Groothandel – Op 4 en 5 april organiseert Bidfood het Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland. Het wordt een dag boordevol inspiratie, messcherpe aanbiedingen en fun volgens de groothandel uit Ede.
Lees berichtKwalitaria Délifrance De Beuk viert 25 jarig jubileum
Formulenieuws – De cafetariaformule Kwalitaria bestaat meer dan 25 jaar en dus zijn er ook ondernemers van het eerste uur die een jubileum hebben te vieren. Kwalitaria Délifrance De Beuk in het Zuid-Hollandse Puttershoek is er eentje van.
Lees bericht