Patrick Nieuwveld in dienst van Bidfood


Patrick en Linda Nieuwveld

Benoeming – Voormalig cafetariaondernemer Patrick Nieuwveld treeft per 31 augustus in dienst van Bidfood. Vanuit de vestiging in Schiedam gaat hij fastserviceondernemers adviseren en zorgen voor ‘new business’.

In zijn rol zal Nieuwveld zich ook gaan bezighouden met de fastfoodfrormule Restaria. Deze formule van groothandel Bidfood heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen in uitstraling, maar ook in aantal locaties. Nieuwveld zal de aangesloten ondernemers vooral adviseren op het gebied van verbeteren van de prestaties op locatie.

Naast de ondernemers van de Restariaformule gaat ook Nieuwveld ook de zelfstandige cafetaria’s van advies voorzien . Bidfood gaat in Schiedam met de komst van Nieuwveld een andere koers varen, waarbij ervaring en praktijkgerichte adviezen een veel grotere rol gaan spelen.

Nieuwveld is een cafetariaondernemer pure sang die in de loop der jaren zijn sporen heeft verdiend. Niet alleen had hij een goedlopend cafetariabedrijf, ook stond hij aan de basis van de oprichting van de belangenvereniging van professionele frituurders, ProFri. Nieuwveld heeft als ondernemer ook diverse prijzen in ontvangst genomen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht


ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid