Scala in Amsterdam is theater en horeca ineen


Scala-gasten kunnen kiezen uit een selectie korte voorstellingen, of gebruik maken van cocktail met bijpassende gerechtjes / Foto bij: Margot de Heide

Horecaconcept – Aan de Van Hallstraat in Amsterdam is donderdag Scala geopend. Scala is een theater en horecaconcept ineen. Gasten kunnen in de nieuwe uitgaansgelegenheid zelf hun avond samenstellen.

Scala-gasten kunnen kiezen uit een selectie korte voorstellingen, of gebruik maken van cocktail met bijpassende gerechtjes. “Met Scala brengen we onze gasten het beste van twee werelden: de geneugten van een gezellige horecabeleving gecombineerd met professionele voorstellingen. Gasten hebben volledige vrijheid om hun eigen avond vorm te geven. Of het nu gaat om lekker een avondje (shared) dining of spontaan binnenwandelen voor een borreltje en genieten van een voorstelling,” aldus founder Tessa Harmsen.

De uitgaanslocatie heeft een modern restaurantgedeelte en vier theaterzalen. Scala presenteert elke avond een mix aan verschillende genres, van cabaret tot toneel en muziek tot dans. De zalen bieden ruimte voor vier verschillende voorstellingen per avond. Elke voorstelling duurt twintig minuten en wordt drie keer opgevoerd, zodat gasten genoeg gelegenheid krijgen om elk gewenst optreden te bezoeken. Scala is de vernieuwde en uitgebreidere versie van het TapasTheater, dat de afgelopen jaren furore maakte in Amsterdam Oost.

Reserveringen

Dat het concept de afgelopen jaren aansloeg, beek uit de volgereserveerde avonden. Daarom was de stap naar een grotere locatie broodnodig. Niet alleen wordt Scala bijna twee zo groot ten opzichte van het oude TapasTheater, ook wordt het food & drinks menu flink uitgebreid. Zo vind je op de kaart van Scala o.a. een uitgebreide selectie van antipasti, mezze en flammkuchen.

Bron: Scala/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland

Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid