Scala in Amsterdam is theater en horeca ineen


Scala-gasten kunnen kiezen uit een selectie korte voorstellingen, of gebruik maken van cocktail met bijpassende gerechtjes / Foto bij: Margot de Heide

Horecaconcept – Aan de Van Hallstraat in Amsterdam is donderdag Scala geopend. Scala is een theater en horecaconcept ineen. Gasten kunnen in de nieuwe uitgaansgelegenheid zelf hun avond samenstellen.

Scala-gasten kunnen kiezen uit een selectie korte voorstellingen, of gebruik maken van cocktail met bijpassende gerechtjes. “Met Scala brengen we onze gasten het beste van twee werelden: de geneugten van een gezellige horecabeleving gecombineerd met professionele voorstellingen. Gasten hebben volledige vrijheid om hun eigen avond vorm te geven. Of het nu gaat om lekker een avondje (shared) dining of spontaan binnenwandelen voor een borreltje en genieten van een voorstelling,” aldus founder Tessa Harmsen.

De uitgaanslocatie heeft een modern restaurantgedeelte en vier theaterzalen. Scala presenteert elke avond een mix aan verschillende genres, van cabaret tot toneel en muziek tot dans. De zalen bieden ruimte voor vier verschillende voorstellingen per avond. Elke voorstelling duurt twintig minuten en wordt drie keer opgevoerd, zodat gasten genoeg gelegenheid krijgen om elk gewenst optreden te bezoeken. Scala is de vernieuwde en uitgebreidere versie van het TapasTheater, dat de afgelopen jaren furore maakte in Amsterdam Oost.

Reserveringen

Dat het concept de afgelopen jaren aansloeg, beek uit de volgereserveerde avonden. Daarom was de stap naar een grotere locatie broodnodig. Niet alleen wordt Scala bijna twee zo groot ten opzichte van het oude TapasTheater, ook wordt het food & drinks menu flink uitgebreid. Zo vind je op de kaart van Scala o.a. een uitgebreide selectie van antipasti, mezze en flammkuchen.

Bron: Scala/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees berichtDiageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht

Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building

Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Lees bericht


Weelderig kleurrijk jaren ’70 design bij La Nostra Gigi

Horecaconcept – Pesca, Skylounge Ventuno, MaMa Kelly, het zijn stuk horecaconcepten waar naast goed eten het interieur een belangrijke rol speelt. Zo ook bij La Nostra Gigi aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Een nieuw horecaconcept dat veel ruimte biedt voor Italiaans shared dining en een borrel; een weelderig en kleurrijke trattoria, cocktailbar en lounge in één.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid