STAPFOODS opent onbemande cateringshop in Hotel VIC


STAPFOODS heeft het eerste onbemande cateringconcept geplaatst bij Hotel VIC in Leiden

Catering - Na een aantal maanden van voorbereiding is het nog jonge bedrijf STAPFOODS gestart met een onbemand cateringconcept. De store is gevestigd in Hotel VIC, een nieuw experience hotel in het centrum van Leiden.

De hotelstore is in samenwerking met Dennis Tuin, opdrachtgever bij Hotel VIC, ontwikkeld en op maat gemaakt voor het trendy hotel. De winkel is 24/7 open en gasten van het hotel  kunnen in de store terecht voor een ontbijt, koffie van Capriole Coffee Service, een lunch en diverse andere lokale producten vanuit de Leidse regio zoals: Olala Chocola, Brouwerij Pronck en binnenkort ook producten van Oma Appel.

To go-store

Eigenaar Marco van Stappershoef van cateraar STAPSFOODS is twee jaar geleden begonnen en vorig jaar gaan nadenken over een ander cateringconcept. Dat leidde toen tot een restaurantconcept met een to go-store bij uitgeverij SDU. Nu is het eerste onbemande cateringconcept geopend van zijn hand, op maat gemaakt in samenwerking met Hotel VIC. STAPSFOODS verzorgt nog zeven andere locaties. Maar die zitten bij onderwijsinstellingen en lenen zich niet voor onbemand.

Onbemande catering

Onbemande catering wordt op steeds meer plaatsen ingezet. Niet alleen omdat personeel moeilijk is te vinden, maar ook om mensen 24/7 binnen instellingen, hotels en bedrijven van een goed verzorgd aanbod aan producten en gerechten te kunnen voorzien. Grote spelers in dit segment zijn Selecta met AH to Go en PURA GO in Cuijk. Samen hebben deze bedrijven de afgelopen periode meer dan 100 locaties ingericht. Volgens Van Stappenhoef wilde Hotel VIC alleen geen standaard cateringconcept en is dat de reden geweest waarom zij juist STAPSFOODS hebben gekozen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht

De Pindakaaswinkel komt met eigen dispenser

Introductie – Na anderhalf jaar ontwikkelen is De Pindakaaswinkel er in geslaagd een dispenser te ontwikkelen voor hotels en bedrijfsrestaurants. Pindakaas laat zich moeilijk door een dispenser verpompen vanwege de dikte van het product.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Provincie Fryslân

Catering - CIRFOOD gaat vanaf 1 oktober dit jaar de culinaire dienstverlening verzorgen voor Provincie Fryslân. De samenwerking markeert een uitbreiding van CIRFOOD's portfolio in zowel het B&I segment als in de provincie Friesland. Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld.

Lees berichtMarkies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid