ADM Automaten biedt verkoopoplossing met mobiele snackwand


Vending - Voor tankstations, cafetaria’s en andere horecalocatie, die wel willen verkopen, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden, biedt firma ADM Automaten een oplossing met mobiele snackautomaten. De FEBO-achtige automaten biedt ondernemers de gelegenheid op een eenvoudige en contactloze manier warme snacks te verkopen.

Volgens commercieel directeur Hans van Engelen van ADM Automaten uit Geldrop heeft zijn bedrijf er al verschillende geplaatst bij tankstations en cafetaria’s. En ook retailers hebben belangstelling getoond. Normaal gesproken zijn de mobiele snackwanden bestemd voor de evenementensector, maar omdat die verboden zijn in het kader van de bestrijding van het coronavirus, zijn deze nu beschikbaar.  Van Engelen: “Uit oogpunt van veiligheid en hygiëne is directe verkoop van broodjes en snacks niet mogelijk. Verkoop via een automaat wel. En als er dan ook nog eens contactloos kan worden betaald is het in deze tijden helemaal een uitkomst.”

Plug and play

ADM Automaten heeft verschillende snackwanden ingericht bij tankstations, cafetaria’s en andere locaties. “We zien het gebruik van deze automaten drastisch toenemen. De mobiele wanden zijn voor veel ondernemers een oplossing, omdat de maatregelen tijdelijk zijn en de wanden ‘plug and play’ zijn; er hoeven immers geen grootschalige verbouwingen plaats te vinden om ze te plaatsen”, aldus Van Engelen

Ondersteuning

De snackwanden worden geplaatst tegen schappelijke prijzen, volgens Van Engelen. “We willen ondernemers ook helpen deze moeilijke tijd door te komen. Normaal gesproken kijk je eerder naar vraag en aanbod, nu gaat het vooral om het ondersteunen van bedrijven.”

3 uur kwaliteitsgarantie

Ondernemers die met de snackwanden gaan werken hoeven nu hun assortiment aan te passen of hun productiewijzen te veranderen. Van Engelen: “De producten blijven zeker 3 uur kwalitatief goed op temperatuur". Volgens de richtlijnen moet een product minimaal op 65 graden worden bewaard. Producten kunnen wat dat betreft veel langer warm worden gehouden. Wel is het zo dat gepaneerde producten langer met behoud van kwaliteit kunnen worden bewaard dan ongepaneerde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Cafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht


Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid