Beste Nationale Lunchroomdag ooit'


Vakbeurs - De beste dag ooit, werd er enthousiast geroepen door de deelnemers, na de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag, die gisteren in het pand van Levens in Gilze is gehouden. Het succes werd niet alleen bepaald door de inhoud van de sprekers, maar ook door de komst van ruim 300 lunchroomhouders. Proeven, workshops, innovaties, tips, presentaties, vakinformatie, trends en kookdemonstraties; dat waren op voorhand de ingrediënten van de Nationale Lunchroomdag. Als centraal thema was gekozen: ‘Haal meer rendement uit uw lunchroom’. Waar organisatie en deelnemers vooral zeer over waren te spreken, was de grote interactie op de dag met de lunchroomhouders. Sprekers op de dag waren Odette Hoogland, consultant bij Hostmanship en Art Frickus van Shoppermarketingureau Conspicuous. Hoogland belichtte de mogelijkheden die gastvrijheid biedt op het verhogen van het rendement en Frickus toonde aan de hand van voorbeelden, bezien door de ogen van de shopper, hoe een betere omzet en rendement is te realiseren. De partners van de Lunchroomdag presenteerden in hun stands voorbeelden van inspiratie of producten die de ondernemers de gelegenheid geven meerwaarde te bieden aan klanten of de locatie meer onderscheid geven ten opzichte van collega-ondernemers. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid