Boudewijn van den Brand start als nieuwe directeur Superunie


Benoeming - Boudewijn van den Brand is op 1 mei gestart als algemeen directeur bij Superunie. Inkooporganisatie Superunie is een coöperatie waar 12 onafhankelijke retailorganisaties in Nederland bij zijn aangesloten, waaronder Sligro.

Van den Brand volgt in de functie Dick Roozen op, die sinds 2007 de functie van algemeen directeur veervulde. Van den Brand werkte de laatste twintig jaar bij Lidl, waarvan de afgelopen acht als jaar ceo bij Lidl België & Luxemburg. Onder zijn leiding maakte de discounter daar een sterke groei door.

De leden van Superunie zijn veelal familiebedrijven en retailcoöperaties, zoals Vomar, Coop, Dirk en Spar met een vaak regionale binding. De organisatie dekt de markt met meer dan 1.650 winkels en heeft een marktaandeel van bijna 30%. Superunie is opgericht in 1956.

Bron: Superunie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid