Bram Giliam nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes


Nieuwe directeur Hanex, Bram Giliam (l), samen met Rob van Herpen, die als algemeen directeur van HH Group betrokken blijft bij Hanex Tankstations & Carwashes

Benoeming - Bram Giliam is per 1 januari 2023 benoemd tot nieuwe directeur Hanex Tankstations & Carwashes.  Hij startte zijn carrière bij Hanex Hospiltality Group (HH Group) in 2017 en heeft al ruim vijf jaar ervaring als operationeel manager bij Hanex.

Volgens eigenaar Rob van Herpen heeft Giliam er de afgelopen jaren heeft mede voor gezorgd dat Hanex Tankstations & Carwashes is gegroeid naar achttien locaties. Van Herpen blijft als algemeen directeur van HH Group  nauw betrokken bij Hanex Tankstations & Carwashes. Met de nieuwe aanstelling van Giliam gaat Van Herpen zich meer focussen op de groei van groep als totaal en meer specifiek op het door ontwikkelen van de horecamerken. De HH Group is vooral actief met het uitbreiden van de locaties The Villy en de recent nieuw aangekochte vijf locaties van COFFEELAB.

Bron: HH Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Lees bericht




Coffeelab Eindhoven moet deuren sluiten

Sluiting – De locatie van Coffeelab voor het station in Eindhoven moet op 30 april de deuren definitief sluiten. De locatie was tijdelijk, maar na vijf jaar komt de klap toch hard aan. Vooral omdat nog niet gestart wordt met de bouwactiviteiten, waarvoor de locatie zou moeten wijken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid