Dineren op Haagse restauranttram wellicht volgend voorjaar mogelijk
Horeca - Dineren in een luchtballon kan al, maar genieten van een diner in een tram is in Nederland nieuw. Maar als het aan de Haagse ondernemer Bobby van Galen ligt, dan moet zijn restaurant Hoftrammm volgend voorjaar op de rails staan. Volgens Van Galen is hij op het idee gekomen tijdens een wereldreis in Australië en Nieuw Zeeland, vertelt hij aan de Telegraaf. Hij zag het in Melbourn en Christchurch en het leek hem gelijk een goed idee om het in tramstad Den Haag op te zetten. Inmiddels heeft hij gesprekken gehad met de HTM en de gemeente en is, volgens eigen zeggen, het plan zo concreet, dat het alleen een kwestie is van het rondkrijgen van de financiering. Dat wil hij realiseren via crowdfunding, omdat de banken tegenwoordig geen leningen meer verschaffen aan startende ondernemers. Van de benodigde 100.000 euro heeft Van Galen inmiddels 41 procent binnen. Bron: Telegraaf/FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek