Efteling presenteert Maison van den Boer-concept
Attractieparken – Efteling presenteert sinds 1 mei een nieuw foodconcept uit de stal van FoodforFun, een merk van FoodforHospitality, onderdeel van Maison van den Boer. In Restaurant de Gulden Gaarde bij de attractie Droomvlucht worden verse en verantwoorde snacks, maaltijden, salades en smoothies verkocht. Ook is er een picknicktas verkrijgbaar waarmee de producten uit het assortiment op één van de picknickplekken in het park kunnen worden geconsumeerd. Dit meldt Maison van den Boer op de eigen website. "FoodforFun maakt van eten een feestje en wil volgens eigen zeggen op verrassende wijze actief bijdragen aan geluksmomenten en gelijktijdig bewijzen dat gezond eten ook heel lekker kan zijn." In Restaurant de Gulden Gaarde is men daarin goed geslaagd. Het assortiment is breed met een divers aanbod aan onder andere natriumarme, glutenvrije, vegetarische en dieetgeschikte producten met extra aandacht voor voedingswaarden. Aanvullend hierop is het nieuw ontwikkelde picknickconcept de Gulle Knapzak. Hierbij biedt de Efteling met een speciaal ontworpen picknicktas de mogelijkheid om extra te genieten van de producten uit het assortiment in een van de vele picknickplekken in het groene park. "De Efteling en Maison van den Boer willen met dit horecaconcept op onderscheidende wijze bijdragen aan een verantwoord, maar vooral lekker dagje uit", aldus de partijen. Bron: Maison van den Boer Attractieparken – Efteling presenteert sinds 1 mei een nieuw foodconcept uit de stal van FoodforFun, een merk van FoodforHospitality, onderdeel van Maison van den Boer. In Restaurant de Gulden Gaarde bij de attractie Droomvlucht worden verse en verantwoorde snacks, maaltijden, salades en smoothies verkocht. Ook is er een picknicktas verkrijgbaar waarmee de producten uit het assortiment op één van de picknickplekken in het park kunnen worden geconsumeerd. Dit meldt Maison van den Boer op de eigen website. "FoodforFun maakt van eten een feestje en wil volgens eigen zeggen op verrassende wijze actief bijdragen aan geluksmomenten en gelijktijdig bewijzen dat gezond eten ook heel lekker kan zijn." In Restaurant de Gulden Gaarde is men daarin goed geslaagd. Het assortiment is breed met een divers aanbod aan onder andere natriumarme, glutenvrije, vegetarische en dieetgeschikte producten met extra aandacht voor voedingswaarden. Aanvullend hierop is het nieuw ontwikkelde picknickconcept de Gulle Knapzak. Hierbij biedt de Efteling met een speciaal ontworpen picknicktas de mogelijkheid om extra te genieten van de producten uit het assortiment in een van de vele picknickplekken in het groene park. "De Efteling en Maison van den Boer willen met dit horecaconcept op onderscheidende wijze bijdragen aan een verantwoord, maar vooral lekker dagje uit", aldus de partijen. Bron: Maison van den Boer
Auteur: Steffen van Beek